Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδιαΕρωτικός και περιπετειώδης ξεπροβάλει ο Δεκέμβριος, καθώς η 
συγκέντρωση... πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη ικανοποιεί την επιθυμία για νέες συγκινήσεις ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο συγκρατημένο ζώδιο του Αιγόκερω έως τις 20 Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία στη σχέση να αποκτήσει όρια και πλαίσια. Από την άλλη γύρω στις 5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι ιδανικό για ένα γήινο ερωτικό πάρε δώσε καρδιάς και κορμιού όπου τα ασυγκράτητα ερωτικά ένστικτα, αν και αλυσοδεμένα, θα έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης από τις 16 στο βουλιμικό ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με το Δία πυρώνει το ακατάβλητο πάθος και διεγείρει βαθιές και ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες. Η Νέα Σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου στις 2 μοίρες του Αιγόκερω τονίζει τη διάθεση να κυριαρχήσετε στο σύντροφο, προβάλλοντας τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας. Αξιοποιήστε την περίοδο των γιορτών για διακοπές στο εξωτερικό με το άλλο σας μισό ή για ταξίδια που θα σας αποκαλύψουν την άγνωστη πλευρά της ζωής και της σχέσης σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Δεκέμβριο, μήνας γιορτής και δώρων, θα έχετε αναπάντεχη εύνοια της τύχης σε θέματα έρωτα και σεξ. Αισθηματικές επιτυχίες και ερωτικές περιπέτειες θα σας προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα και να ικανοποιήσετε κάθε αδηφάγα ερωτική επιθυμία. Οι ευμενείς όψεις τις Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ουρανό υποδεικνύουν μια περίοδο που ο έρωτας θα εισέλθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σας και θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση άγνωστων ή ανεκπλήρωτων επιθυμιών. Βέβαια με τον Κρόνο στον 7ο καλείστε να σβήσετε τα παλιά και να χτίσετε μια αγάπη που θα αντέχει και σε χιόνια και βροχή. Επιπλέον σχέσεις με διαφορές ηλικίας θα σας αποδείξουν ότι ο έρωτας κάθε άλλο παρά από λογική δεν διέπεται ενώ οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24 Δεκεμβρίου είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μαθήματα έρωτα από κάποιο πρόσωπο έμπειρο ή ώριμο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Γλυκοί, όμορφοι και φιλήδονοι είστε πιστοί στη σχέση σας και συνδυάζετε την σταθερότητα με τον αισθησιασμό. Οι ηδονές της σάρκας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό έργο του Δεκεμβρίου καθώς η Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο από τις 16 και οι πλανήτες στον Τοξότη (που πέφτουν στον 8ο οίκο) θα χρωματίσουν με ερωτισμό και αχαλίνωτο πάθος την ατμόσφαιρα της σχέσης. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18 Δεκεμβρίου ίσως σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασίας και καθημερινότητας, προκειμένου να έχετε χρόνο αργότερα για ευτυχείς μετακινήσεις αναψυχής. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύει μια περίοδο που εντάσεις και ανησυχίες θα συντελέσουν θετικά στην ωρίμανση και την εξέλιξη της άποψης σας για τον έρωτα και την αγάπη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Δεκέμβριο ανοίγεται μια νέα σελίδα στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα, που θα σας επιτρέψει να ζήσετε την τρυφερότητα και την καλοπέραση. Η είσοδος της Μαύρης Σελήνης στο δικό σας ζώδιο θα πραγματοποιήσει μια ερωτικά ευνοϊκή σύνοδο με το Δία ανοίγοντας το δρόμο για τη σύναψη μιας σχέσης που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα περί έρωτος. Παράλληλα, η παραμονή του Άρη στην Παρθένου σας προσδίδει μια μελετημένη ορμητικότητα και σας ωθεί να προγραμματίσετε φλερτ και κόρτε που κρίνετε ότι έχουν τα προσόντα και τις δυνατότητες να πραγματώσουν τις προσδοκίες σας. Η σεξουαλική έλξη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή προσώπου καθώς η ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου κρίνεται πρωταρχικής σημασίας για αυτό το μήνα. Αξίζει να τονιστεί ότι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 21 Δεκεμβρίου ίσως μετατρέψει μια αδιάφορη γνωριμία ή μια φιλία σε μια ερωτική παγίδα που θα σας οδηγήσει σε μια σχέση που για χάρη της θα πατήσετε όρκους και θα πετάξετε τα «πρέπει» και τα «μη».

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο συνωστισμός πλανητών στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη διοχετεύει την ενεργητικότητα και κατευθύνει την νοητική σας προσοχή σε θέματα που συνδέονται με το σύντροφο και γενικότερα με την ερωτική σας σχέση. Ο Ήλιος στον Τοξότη έως τις 22 Δεκεμβρίου τονίζει την παιχνιδιάρικη και αέρινη διάθεσή σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα και να κάνετε στη σχέση σας πολλά χατίρια. Από την άλλη, ο Ερμής, που είναι και ο κυβερνήτης σας, παροτρύνει τον αεικίνητο νου σας να εφεύρει τρόπους που θα επιτρέψουν την απόδραση σας από την καθημερινότητα με ταξίδια ή εκδρομές. Βέβαια, με τον Κρόνο στην 5ο και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 18 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται κάποια παλιά ιστορία να σας κάνει να περάσετε δύσκολες ώρες, έστω και για λίγο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την παραμονή των Χριστουγέννων θα ανοίξει ένα νέο κύκλο στον έρωτα που μοιράζεστε με το έτερο ήμισυ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο έρωτας το Δεκέμβριο σας τραγουδά τη μελώδια της ευτυχίας και σας καλεί να πετάξατε με τα φτερά του σε κόσμους ονειρικούς και παραμυθένιους. Ο Ήλιος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη, σας κλείνει θέση για ένα ταξίδι με οδηγό την ερωτική επιθυμία ενώ η παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο διευρύνει το κύκλο των γνωριμιών και διευκολύνει τις επαφές, τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνιδίσματα με το άλλο φύλο ιδιαίτερα από τις 14 και μετά. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια εμπειρίες που σας δείχνουν πως το τέλειο δεν υπάρχει και πως, ακόμα και αν διαφέρετε με το ταίρι σας, μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8ο οίκο υπόσχεται ερωτικές συναντήσεις που όσο θα περνά ο καιρός θα σας ευχαριστούν όλο και περισσότερο. Τέλος η παρουσία του Κρόνου στον 5ο οίκο σας καλεί να βγάλετε από την καρδιά σας μια περασμένη αγάπη και να πειθαρχήσετε στην ανάγκη για χαρά και έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρόνο και ενέργεια για την διεκπεραίωση θεμάτων ρουτίνας ή εργασίας. Αν και οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και απαιτητικές, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης από τις 16 στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου σας παρασύρει σε ερωτικές απολαύσεις. Παράλληλα, η παρουσία της Αφροδίτης το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θέλετε πολλά από το ταίρι σας, σας φτάνει μια στάλα αλήθειας και αγάπης για να είστε χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Το τελευταίο δεκαήμερο της χρονιάς ίσως αποδειχθεί το πιο ερωτικό του έτους. Με την ανατρεπτική Αφροδίτη στον οίκο του σεξ και τη Νέα Σελήνη στον οίκο των σχέσεων ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σας που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη και στην καρδιά σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Προσπαθείτε να ξεχάσετε και να σπάσετε τους δεσμούς με το παρελθόν αλλά ακόμα ραγίζετε και πονάτε. Η θύμηση ενός πρόσωπου δεν σας αφήνει να χαράξετε ένα νέο δρόμο παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σας θέλει να ξεφύγει από αυτή την ερωτική νοσταλγία και να ψάξει για νέα αγκαλιά. Η παρουσία του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα σε καίριους οίκους για τα τεκταινόμενα της ζωή σας, και δη των ερωτικών σας, ορίζουν με τέτοιο τρόπο τη ζωή σας που νιώθετε ότι είναι πεπρωμένο. Τα θετικά νέα ότι, παρά το γεγονός ότι οι παραπάνω βαριοί πλανήτες έχουν στριμώξει τη ζωή σας με κουβάρια παλιά, μπορείτε να παλέψετε τα μπερδεμένα συναισθήματα και να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 14 Δεκεμβρίου αλλά και η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σάς δίνουν τη δύναμη που χρειάζεστε για να νικήσετε τον παραλογισμό και να σταθείτε πάνω από πάθη φέρνοντας και πάλι τη χαρά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας αντιφατικός, καθώς είναι κουραστικός και ερωτικός ταυτόχρονα. Η παρουσία του Ήλιου στο φιλικό και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη σας παρακινεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ανέμελη και ερωτική πτυχή της ζωής σας. Η παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο ευνοεί τις συζητήσεις και τις ευχάριστες συνδιαλλαγές με τον ερωτικό σας σύντροφο και παράλληλα παρουσιάζει ευμενείς συνθήκες για μετακινήσεις και διακοπές που θα σας προσφέρουν την απόδραση από την καθημερινότητα. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο οίκο έως τις 20 Δεκεμβρίου ίσως σας παρακινήσει να πείτε με ευκολία «ναι» σε νέες αρμοδιότητες, προκειμένου να ευνοηθούν κάποιοι συνεργάτες. Γεγονός που επιβεβαιώνει τη γενναιοψυχία σας αλλά θα στερήσει πολύτιμο χρόνο από τη σχέση σας. Τέλος, η παρουσία του Άρη στον 2ο οίκο ίσως σας ενθαρρύνει να βάλετε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνετε μια αξέχαστη μετακίνηση με το ταίρι σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Σας αρέσει να ρισκάρετε και να δοκιμάζετε την τύχη σας, προκείμενου να ζείτε συναρπαστικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται στη βαθιά πίστη σας για τη ζωή και τον έρωτα. Δεν ικανοποιείστε με την μετριότητα και έχετε μάθει να κερδίζετε ό, τι σας αξίζει. Αυτό το μήνα, η παρουσία πλανητών στο ζώδιο της αναζήτησης σας προσφέρει άπλετες ευκαιρίες να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε και να πετύχετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Πολλοί από εσάς θα δείξετε εμμονή και προσκόλληση σε ερωτική εμπειρία του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να την επαναδραστηριοποιήσετε, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της πληγωμένης σας ψυχής. Λίγο πριν τον επίλογο του 2011, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω παραμονή Χριστουγέννων θα ταράξει ευχάριστα το παγωμένο τοπίο της ερωτικής σας ζωής σε σημείο που θα θέλετε ο χρόνος να παγώσει για να κρατήσετε για πάντα μέσα σας την ερωτική εκπλήρωση που θα βιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος ανοίγει μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε ελεύθερο τον αισθησιασμό σας και να μεταμορφωθείτε σε μια νέα ύπαρξη που θα χαίρεται και θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να διασκεδάσει και να ζήσει ανέμελα και ευχάριστα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 20 και του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, σας καλούν να ζήσετε τον έρωτα, να επισημοποιήσετε ή να ανανεώσετε τη σχέσης σας, να αποκτήσετε απόγονο ή να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου ανεβάζει το ερωτικό βαρόμετρο στα ύψη, χάρη στην ιδιαίτερα αισθησιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση του συντρόφου. Τέλος η Νέα Σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου κλείνει αυτή τη χρονιά με μια εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα όσο χρόνια και αν περάσουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου έχει επιφέρει δυνατά χτυπήματα και πολλά πλήγματα στην ερωτική σας ζωή που έχουν επηρεάσει και την ηθική και τη ψυχική σας υπόσταση. Μια δυνατή επιστροφή δεν επιτυγχάνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και για αυτό κινείστε μάλλον αργά, προκειμένου να είστε σίγουροι για τα βήματα σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε θετικά σε γνωριμίες και φλερτ, χωρίς φυσικά να πέσετε με τα μούτρα. Η παρουσία του Κρόνου στον 2ο σας συγκρατεί και δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε πλέον εύκολα, αν πρώτα δεν λάβετε τα σημάδια ενδιαφέροντος και εκτίμησης που επιθυμείτε. Ευτυχώς το σύμπαν έχει θετικά σχέδια για εσάς και λίγο πριν το τέλος του έτους με τη Νέα Σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου σας ανοίγει την πόρτα προς τον έρωτα. Δεν έχετε παρά να τολμήσετε.

ΖΥΓΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος αποδεικνύεται ένας κοπιαστικός και απαιτητικός μήνας περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς προηγούμενα λάθη σας κυνηγούν και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Η είσοδος της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο και η σύνοδο αυτής με τον Δία στις 20 Δεκεμβρίου υπόσχεται χαρά και ευχαρίστηση μέσα από ερωτικές συνευρέσεις. Δωράκια και εκπλήξεις θα ευφραίνουν την ψυχή σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου, καθώς, χωρίς να κάνετε τίποτα, το σύμπαν φροντίζει για εσάς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18 του μήνα δείχνει ότι ίσως επηρεαστείτε από καταστάσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό περιβάλλον με αποτέλεσμα να χάσετε το χαμόγελό σας και να αναρωτηθείτε ποιοι είστε, από πού ήρθατε και που πάτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου. Ευτυχώς. με τους πλανήτες στον Τοξότη θα ακολουθήσετε λίαν συντόμως το δρόμο της χαράς και της διασκέδασης και θα θάψετε κάτω από το άσπρο χιόνι τις μαύρες σκέψεις της συναισθηματικής καταιγίδας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παραμονή του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο ωθεί, ιδιαίτερα τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, σε μια αναδιοργάνωση και αυστηρή εξέταση των μέχρι τώρα πεπραγμένων, προκειμένου από τούδε και στο εξής να ακολουθήσετε ένα δρόμο που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις αξίες και τα ιδανικά σας. Η παρουσία του Δία και της Μαύρης Σελήνης (από τις 16 Δεκεμβρίου) στον 8οο θα αργήσετε να καταλάβετε ότι είστε ευτυχισμένοι και δεν αποκλείεται να ασχολείστε περισσότερο με αυτά που συνέβαιναν παλιότερα παρά με αυτά που ζείτε τώρα. Ευτυχώς οι πλανήτες στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης από τις 20 Δεκεμβρίου στον Υδροχόο σας μεταφέρουν όσο συχνότερα γίνεται και στις χαρές της παρούσας ζωής. οίκο δείχνουν ότι σεξουαλικά, μετά από πολύ καιρό, επιτέλους θα ανοίξουν οι κάνουλες της ικανοποίησης και για εσάς. Βέβαια με τον Άρη στον 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με καλές διαθέσεις από την πλευρά του συντρόφου που όμως λόγω της ανάδρομης φοράς του Δία μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου δεν παίρνουν τις διαστάσεις που θέλετε. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 20 σας παρακινεί να οργανώσετε μετακινήσεις και συναντήσεις περισσότερο για εθιμοτυπικούς λόγους παρά από έντονα συναισθηματικούς. Στις 10 Δεκεμβρίου η ολική έκλειψη Σελήνης μέσα στον 8ο οίκο σας παρουσιάζει πολλαπλές ευκαιρίες για να θυμηθείτε παλιές καλές ερωτικές στιγμές. Το δεύτερο μισό του μήνα γίνεται πιο ζεστό και πιο ερωτικό, καθώς η Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο ξυπνάει το σύντροφο από το λήθαργο και των ωθεί να σας αναζητήσει και να σας ποθήσει με ακόρεστη ερωτική επιθυμία. Η παραμονή του Άρη στην Παρθένο βοηθά να κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείωτο με κινήσεις μελετημένες και προσωπικά επιμελημένες. Το 2011 κλείνει με μεγάλες υποσχέσεις από το έτερο ήμισυ που με τη βοήθεια του Δία στον Ταύρο (και πλέον σε ορθή φορά) μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρωθούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω οργανώνει την ατζέντα με τα ραντεβού σας και σας δίνει την απαραίτητη υπομονή, προκειμένου να μην εγκαταλείψετε μια προσπάθεια που ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Η ανάδρομη φορά του Δία δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για το χρόνο που θα επιτύχετε το στόχο σας, η παρουσία του όμως στον 7ο οίκο σάς διαβεβαιώνει για τα επιτυχή αποτελέσματα σας. Εν τω μεταξύ, με την ολική έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων ο σεξουαλικός τομέας σας προσφέρει ποικίλες εμπειρίες, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Η βοήθεια κάποιου φιλικού προσώπου, είτε για το πλησίασμα του ατόμου που σας ενδιαφέρει είτε για την καθημερινή σας «εξομολόγηση» περί της προσεγγίσεως αυτού, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μέσω κάποιας μετακίνησης ή επικοινωνίας, πιθανόν να πάρετε στα δικά σας χέρια τον έλεγχο του ερωτικού παιχνιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, φωτίζουν την χαρούμενη φύσης σας, την περιπαιχτική σας σκέψη και την ασυγκράτητη επιθυμία για περιπέτεια. Η ολική έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους επηρεάζει τη σχέση με το ταίρι σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες και τις συνθήκες αυτής. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω φανερώνετε μια ανάγκη να ακολουθήσετε κάποιες συναισθηματικές επιταγές που απαιτούν πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, γεγονός που σας οδηγεί σε υπερβολές και παραστρατήματα σε θέματα διατροφής. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο επηρεάζει τη ψυχική διάθεση του συντρόφου, εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συμβάλλετε, ώστε να βρει την χαμένη του ισορροπία. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω παραμονή Χριστουγέννων θα χαρίσετε δώρα που θα εμπνεύσουν το σεβασμό και την εκτίμηση του συντρόφου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Ηλίου στο δικό σας ζώδιο υποδεικνύει μια περίοδο δυνατής θέλησης και ακτινοβόλας παρουσίας που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τα προσωπικά σας οράματα και όνειρα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής που συμβολίζει την επικοινωνία και τις γνωριμίες βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη, προσφέροντας εύνοια και τύχη στην παρουσίαση του εαυτού με τη συμβολή της νόησης. Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 10 Δεκεμβρίου εγείρει τον οίκο των σχέσεων και των συναναστροφών ενώ σας προκαλεί να τα βγάλετε πέρα με περιπέτειες και γνωριμίες που θα είναι… πολλές. Με τον Άρη στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό οι πεποιθήσεις σας να μην ευθυγραμμίζονται με το παρελθόν ή το οικογενειακό περιβάλλον κάποιας αισθηματικής γνωριμίας. Το τι θα κάνετε γι’ αυτό πολύ πιθανόν να κριθεί από τη Νέα Σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω η οποία θα απαιτήσει υποταγή στις κοινωνικές συμβάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω η γοητεία σας είναι σαν το παλιό κρασί, όσο ωριμάζει τόσο πιο ωραίο είναι. Η παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό οίκο είναι ευνοϊκή για την ερωτική ζωή και ιδιαίτερα από τα τέλη του μήνα που ο Δίας θα ορθοδρομήσει θα δείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για τη σχέση σας να αποκτούν γερά θεμέλια. Επιπλέον, η παρουσία του Ήλιου στον Τοξότη υποδεικνύει μια περίοδο που το επιβαρυμένο πρόγραμμα του συντρόφου δεν θα επιτρέψει να είσαστε τόσο κοντά όσο θα θέλατε. Πάραυτα, ευκαιρίες θα υπάρξουν ενώ η μεθοδικότητα και ο προγραμματισμός θα καταφέρουν να ελέγξουν την τάση προς το χάος και την αταξία και έτσι και οι εργασίες θα γίνουν και οι γιορτές θα σας βρουν μαζί με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους του πρώτου δεκαήμερου σηματοδοτώντας αλλαγές στην προσωπική ζωή που θα έχουν αντίκτυπο και στη σχέση. Η απόκτηση ενός παιδιού ή ένα ταξίδι αναψυχής θα προλογίσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2012 που είναι προ των πυλών.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου δίνει εύνοια σε θέματα αισθηματικά και ερωτικά. Η ανάδρομη πορεία του Δία μέχρι τις 26 δημιουργεί πισωγυρίσματα, αναθεωρήσεις και σχέδια που ξεκινάνε αλλά δεν ολοκληρώνονται. Το θετικό είναι πως, αν κάποια γνωριμία ή φλερτ αξίζει τον κόπο, τότε θα έχετε τη χαρά να το καλοδεχτείτε το 2012. Μια χρονιά που υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλες τις ευχές που φωλιάζουν στην καρδιά σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας κάνει πιο άνετους και πιο κοινωνικούς, γεγονός που συνηγορεί υπέρ των σχεδίων που χαράσσει το συμπάν για την ερωτική σας ζωή. Τέλος η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω υποδεικνύει ένα τέλος που θα είναι αφορμή για μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Δεκέμβριος αποτελεί μια κοπιαστική και εξαντλητική περίοδο με διαλείμματα χαλάρωσης, χάρη σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο προετοιμάζει αλλαγές που συνδέονται με το χώρο του σπιτιού. Το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε, να αλλάξετε οικία, να παντρευτείτε, να αποκτήσετε ένα νέο μέλος ευνοείται από τον επεκτατικό Δία, τα αποτελέσματα του οποίου θα δείτε μέσα στο 2012. Η παραμονή του Άρη στον 8ο οίκο όσο ευνοεί τη σεξουαλική ζωή άλλο τόσο την καταπονεί με τα οικονομικά άγχη του συντρόφου και τις έντονες συζητήσεις για ανούσια θέματα. Η ολική έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους δείχνει ότι θέματα παιδιών και δραστηριοτήτων αναψυχής θα έρθουν στην επιφάνεια. Το 2011 πάντως κλείνει με ευχάριστες αναμνήσεις και θετικές προσδοκίες για ένα ευτυχισμένο 2012.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Άρη στον 8ο η σεξουαλική ορμή αγγίζει κόκκινο ενώ ο ερωτικός τομέας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της δράσης, όσο και αν θέλετε να παρουσιάζετε ότι αυτή την εποχή έχει δεύτερο ρόλο στη ζωή σας. Ευτυχώς, ο Δεκέμβριος έχει αρκετές γιορτές και έτσι θα μπορέσετε να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές συγκεντρώσεις ή ομαδικές συνάξεις. Η εικόνα σας και η προσέγγιση σας θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ οι ερωτικές ευκαιρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε καθώς οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Το ενδεχόμενο το 2012 να αποφασίσετε να αφήσετε την εργένικη ζωή είναι πολύ πιθανόν μέχρι όμως να το πάρετε απόφαση, θα παίζετε με τον έρωτα με κομμένα τα φρένα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Περίπλοκος και αντίξοος προβάλλει ο Δεκέμβριος όσο αναφορά τη συντροφική ζωή, καθώς η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου πυροδοτεί εντάσεις και συγκρούσεις. Ιδιαίτερα, θέματα οικονομικής διαχείρισης και συνεννόησης αποτελούν αιτία για να ακροβατεί η σχέση σε τεντωμένο σχοινί. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω κατανοείτε ότι ο σύντροφος σας αγαπά αλλά ο τρόπος που σας το δείχνει είναι πολύ μονοδιάστατος και αφήνει πολλά περιθώρια για παράπονα και γκρίνιες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18 Δεκεμβρίου σας απομακρύνει και ψυχικά και σεξουαλικά. Ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ σας είναι γεγονός και οι γέφυρες επικοινωνίας πιθανόν να πέσουν με την βοήθεια προσώπων που μπορούν να επηρεάσουν και τις δύο πλευρές. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι θετικό για μίνι διακοπές που μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο αποτέλεσε ένα οδοστρωτήρα για τη σεξουαλική ζωή και μαζί με αυτή και για τη ψυχολογική σας κατάσταση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σας προσκαλεί σε πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις και ομαδικές συναντήσεις που δεν χάνετε, περισσότερο από υποχρέωση ή διάθεση να δείξετε συνέπεια ή σεβασμό απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Η σκιά του παρελθόντος σας κρατά σε μια θέση αναμονής ενώ προς το παρόν δεν ψάχνετε έξοδο από το λαβύρινθο των συναισθημάτων σας. Συνεχίζετε να κοιτάτε πίσω και αυτό σας εμποδίζει να περάσετε στην αντίπερα όχθη. Κατά επέκταση μόνοι σας θέτετε τον εαυτό σας εκτός ερωτικού παιχνιδιού ενώ τα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν κάποιες γνωριμίες αποτελούν προφάσεις για να αρνηθείτε να προχωρήσετε. Οι πλανήτες στον Τοξότη σας χαρίζουν μια αισιόδοξη οπτική για το μέλλον και σας δείχνουν τον δρόμο μέσα από τον οποίο μπορεί η πραγματικότητα να γίνει ιδανική για εσάς.



astrology.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης