Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

«Πρώτα ο Άγιαξ και μετά το Clasico»


Ο Ντι Μαρία βάζει τα πράγματα στη σωστή σειρά

«Πρώτα ο Άγιαξ και μετά το Clasico»Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ισπανίας βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει πλεονέκτημα τριών βαθμών, από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, μία εβδομάδα πριν το «clasico». Ωστόσο, οι Μαδριλένοι αναφέρουν πως το μυαλό τους βρίσκεται στην αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ και μετά στο ντέρμπι της Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατήρησε την πρωτιά της στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν (3-0).

«Τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε ήρεμοι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Champions League, πριν το Clasico. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρουμε τις νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευτυχώς σκόραρα ένα πανομοιότυπο γκολ με αυτό κόντρα στην Σεβίλλη», ήταν τα λόγια του Ντι Μaρία.

Ικανοποιημένος από την νίκη κόντρα στη Χιχόν είναι και ο Πέπε, ο οποίος συμφωνεί με τον συμπαίκτη του, πως πρέπει να σκεφτούν πρώτα το Champions League.

«Η νίκη κόντρα στη Χιχόν, ήταν πολύ σημαντική σε μία δύσκολη έδρα. Πριν το ντέρμπι, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Άγιαξ. Η Μπαρτσελόνα κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως και εμείς άλλωστε», ανέφερε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.





Πηγή: sport-fm.gr 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης