Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ποια Καλσόν Θα Φορεθούν Φέτος;

Το καλσόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης μιας γυναίκας. Τι πρέπει να ξέρετε όταν επιλέγετε το καλσόν που θα φορέσετε; Ότι η… λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Αν έχετε λίγο πιο παχουλό πόδι μην προτιμήσετε τα καλσόν με τα μεγάλα σχέδια, αλλά αντίθετα προτιμείστε τα μονόχρωμα που θα δώσουν άλλη χάρη στο πόδι σας.

Φέτος λοιπόν στη μόδα για τις μικρές κυρίως ηλικές είναι mustοι κάλτσες μέχρι το μπούτι. Συνδυάζονται με σορτσάκια και φλατ αθλητικά παπούτσια και δε θα πρέπει να το φορέσετε με καλσόν από μέσα.
Αν πάλι έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια φροντίστε το καλσόν σας να ανήκει στην ίδια χρωματική παλέτα με το υπόλοιπο σύνολο που έχετε επιλέξει να φορέσετε, ώστε να μην εστιάζετε η προσοχή στα αδύνατα σημεία του κορμιού σας.
Τα οπάκ καλσόν είναι και πάλι στη μόδα, έχοντας πάντα στο μυαλό σας το χρυσό κανόνα ότι το καλσόν θα πρέπει να το συνδυάζετε με το παπούτσι που φοράτε.
Μόδα είναι επίσης φέτος οι γκέτες πάνω από τα μποτάκια για ένα πιο χειμερινό look, αλλά και τα καλσόν με τα σχέδια με την προϋπόθεση βέβαια ότι ταιριάζει στο πόδι σας.
Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα καλσόν με δαντέλα, καλό είναι το υπόλοιπο σύνολο να είναι πιο απλό και πιο ήσυχο για να μην δείχνει πρόστυχο.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα διχτυωτό καλσόν και να το συνδυάσετε με πιο απλά ρούχα, ώστε να είναι sexy, αλλά όχι φτηνό.
Ένα ακόμα χρήσιμο tip είναι ότι η ραφή στο πίσω μέρος των καλσόν λεπταίνει και δίνει ύψος στο πόδι, ενώ καλό είναι αν φορέσετε γόβες peep toe το καλσόν που θα φοράτε να μην έχει ραφές.








madata.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης