Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μπέρδεψε» το ομαδικό όργιο με... βιασμό

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων, όταν το αστυνομικό τμήμα της 
Κως επισκέφθηκε μία 22χρονη Αγγλίδα για να καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της από έξι άτομα.

Όπως είπε γνώρισε σε μπαρ που διασκέδαζε έξι άτομα και έφυγαν όλοι μαζί. Εκείνοι την οδήγησαν στο διαμέρισμα που έμενε ο μικρότερος εκ των έξι ηλικίας 19 ετών και όπως τόνισε «εκεί έζησε τον απόλυτο εφιάλτη»!

Η 22χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς ένα φρικτό σκηνικό: «Με βίαζαν οι τρεις και οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν, χειροκροτούσαν και σχολίαζαν, την ώρα που εγώ υπέφερα»!

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Παραμονή των Χριστουγέννων, εντόπισαν στην Καρδάμαινα τέσσερις Βρετανούς, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 χρόνων, τους οποίους αναγνώρισε η 22χρονη, ως δράστες του ομαδικού βιασμού της. Για τους άλλους δύο, ενημερώθηκε μέχρι και η Σκότλαντ Γιαρντ, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους!

Και οι τέσσερις Βρετανοί δήλωναν από την πρώτη στιγμή αθώοι. Η 22χρονη επέμενε. Όλα όμως ήρθαν στο φως με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Αυτή, έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη βιασμού. Η «βιασθείσα» κλήθηκε στην ασφάλεια να δώσει νέα κατάθεση και τότε ομολόγησε ότι με τη θέλησή της είχε ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε βάρος της νέας τουρίστριας σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.




tromaktiko

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης