Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Παίρνει παράταση η αγωνία στον ΠΑΟ


Ζήτησαν προθεσμία οι σαουδάραβες επενδυτές

Παίρνει παράταση η αγωνία στον ΠΑΟΠαράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αναμένεται να δοθεί από το αποψινό ΔΣ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την επιστολή των Σαουδάραβων υποψήφιων επενδυτών που αποκάλυψε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Μαίρη Λομβάρδου.

Το μέλος του ΔΣ, που συμμετέχει σε αυτό με υπόδειξη του Ανδρέα Βγενόπουλου, τόνισε πως οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ζήτησαν αυτή την παράταση προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος εφόσον περάσει το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς να αποκτήσουν την ΠΑΕ. Πάντως η κα. Λομβάρδου αναμένεται να αποτελέσει μειοψηφία στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ, συνεπώς η παράταση αναμένεται να υπερψηφιστεί από τα υπόλοιπα μέλη.

Δεν μπαίνουν λεφτά

Ο Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ για τις επιστολές που θα στείλει στους μετόχους ζητώντας να βάλουν χρήματα στην ομάδα προκειμένου να καλύψει τις οφειλές προς τους παίκτες. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρει κλειστές πόρτες, τουλάχιστον από τους κ.κ. Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο και Πατέρα.

Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης