Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα τρία περιστατικά που κλόνισαν τον Καραμανλή

Τρία περιστατικά, στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2009, που οδήγησαν στην απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να αποχωρήσει αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό που αποκαλύπτει το σχέδιο δολοφονίας του. Αυτά είναι:

*Η πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ στις 19 Μαρτίου 2009, όπου βρίσκεται το κτίριο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Το γεγονός ότι έγινε στη συμβολή των οδών Κόνιαρη και Λ. Αλεξάνδρας και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση προκάλεσε ανησυχία. Αυτό που δεν έγινε γνωστό, ήταν ότι από το σημείο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Κώστα Καραμανλή, όταν έφευγε από το διαμέρισμά του στον Λυκαβηττό.
*Στο τέλος Ιανουαρίου, η ΕΥΠ παραδίδει στον Καραμανλή τρία μηνιαία πληροφοριακά δελτία με ευρήματα από υποκλοπές που είχε κάνει η μυστική υπηρεσία σε Αμερικανούς διπλωμάτες.
“Σε 6 μήνες ο Καραμανλής θα είναι παρελθόν” αναφέρει ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, διπλωμάτης με μεγάλη και εχθρική δραστηριότητα στην περιοχή της Θράκης.
*Την ίδια περίοδο, στο διάστημα μεταξύ 15 Μαρτίου-15 Απριλίου, οι Αμερικανοί διαμηνύουν στον ίδιο των Κώστα Καραμανλή: “Είναι αδιανόητο χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία”.











prionokordela

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης