Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

«Χρυσάφι» για Λέτο


Απίθανο να μείνει ο Νίνης

«Χρυσάφι» για ΛέτοΠρόταση, που ξεπερνά σε ύψος κι αυτή της Λάτσιο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, φέρεται να έχει δεχτεί ή τουλάχιστον να ετοιμάζεται να δεχτεί ο Παναθηναϊκός από ισπανική ομάδα για την πώληση του Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με τη «Derby». Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, αλλά αν έχει βάση, σημαίνει πως για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό προσφέρεται ποσό άνω των 5,8 εκατ. ευρώ με τα οποία πωλήθηκε ο Γάλλος φορ.

Πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως… απίθανο να αποδεχτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού ακόμη και μία τόσο καλή πρόταση, παρά τους χαλεπούς καιρούς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Πέρα από τον προφανή λόγο της αποδυνάμωσης που θα επιφέρει ενδεχόμενη αποχώρηση του πολυτιμότερου παίκτη και πρώτου σκόρερ της ομάδας φέτος, υπάρχει και η στάση των Αράβων υποψήφιων επενδυτών, που εφόσον έχουν πρόθεση να επενδύσουν στην ομάδα, δεν θέλουν να χαθεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό, παρότι στο εξώδικο που του εστάλη από την ΠΑΕ γίνεται σαφής η πρόθεση της διοίκησης να του κάνει πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Η απόφαση του 21χρονου μέσου να μετακομίσει στο εξωτερικό είναι οριστική και αμετάκλητη. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιμένει πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ωστόσο η πληροφόρηση της διοίκησης είναι διαφορετική και κάποιοι θεωρούν πως ο νεαρός μέσος έχει μάλιστα ήδη υπογράψει στην Πάρμα! Κάτι τέτοιο, εφόσον ισχύει, είναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχτεί, αλλά αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα δικαιούται να εισπράξει τα 9 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νίνη. Πάντως το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να συμβιβαστούν με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ ως τροφεία για την ανάδειξη του παίκτη από τις ακαδημίες τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης