Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

17 Ağustos 1999 depremi anılıyor

Σίγουρα θα πετύχατε κάπου στο διαδίκτυο την εν λόγω φωτογραφία με τίτλο: «Μια εικόνα που κάνει τον γύρω του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και απεικονίζει με τον πλέον συγκινητικό τρόπο την κατάσταση που ζουν πολλοί από τους συμπολίτες μας τους τελευταίους μήνες..».
Επίσης θα ενημερωθήκατε πως είναι τραβηγμένη από τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Το μόνο αληθές για αυτή τη φωτογραφία είναι πως είναι συγκινητική!!!
Είναι τραβηγμένη στην Τουρκία, από τον μεγάλο σεισμό του Αυγούστου του 1999 στην γείτονα χώρα… Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω












Μεγάλη απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!17 Ağustos > Sevgilisiyle basılınca... 


2011 Çarşamba - 11:35

17 Ağustos 1999 depremi anılıyor

17 Ağustos 1999 depreminin 12. yılı çeşitli etkinliklerle anılıyor. 17 Ağustos 1999 depreminde neler oldu? İşte 17 Ağustos 1999 depremi detayları.

17 Ağustos 1999 depreminin 12. yılı çeşitli etkinliklerle anılıyor. 17 Ağustos 1999depreminde neler oldu? İşte 17 Ağustos 1999depremi detayları.

17 Ağustos depreminin 12. yılı, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı. Anma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaelimilletvekilleri, CHP’li Hurşit GüneşCHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve vatandaşlar katıldı.

Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük ilçesinin Kavaklı sahilindeki anma töreni, saygı duruşuyla başladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Depremin 12 yılı. Bu görünen tablo gösteriyor ki biz bugünü unutmadık. Zaten unutmak gibi bir niyetimiz de yok. Acılar taptaze yaşıyor. Depremde kaybettiğimiz binlerce insanımız bizim için kalbimizde hala yaşıyor” dedi.

17 AĞUSTOS DEPREMİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da depremin 12 yılının geride kaldığını ancak deprem gerçeğini hiç unutmayacaklarını dile getirdi. Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

“Bu bir kültür ve anlayış. 17 ağustos öncesinde gerek kamuda gerek vatandaşlarımızda bu bölgede yaşayan insanlar olarak depremle ilgili gerçek bir hazırlık maalesef yoktu. Olmadığından dolayı acımız büyük oldu.”

Daha sonra Gölcük Gesotim Arama Kurtarma Derneği tarafından deprem konusunda eğitilenlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninde CHP’li Güneş ve Tamaylıgil kürsüye davet edildiğinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Güneş ve Tamaylıgil de konuşmalarında deprem gerçeğine dikkat çekti.

Anma töreninin sonunda, Değirmendere Sualtı Topluluğu’nda bulunan bir grup engelli, Kavaklı sahilinde denize daldı. Grup, bir süre dalış yaptıktan sonra denizin içerisinde ‘Asla unutmayacağız, ruhunuz şad olsun’ pankartı açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da depremçelengini denize bıraktı. Vatandaşlar, depremde yaşadıkları o anları anlattı. Tören, depremin meydana geldiği saat 03:02'de Gölcük Deprem Anıtı'na çelenk konulması ile son bulacak. 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης