Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Διάφορα Καλά Κρυμμένα Γυναικεία Μυστικά…


Αναρωτιέστε αν σας κρύβει κάτι? Έχει κάποιο μυστικό που δεν θέλει ή δεν τολμά να σας αποκαλύψει? Τι πραγματικά να σκέφτεται?…. Περισσότερες απο 700 γυναίκες μίλησαν για τα πιο κρυφά και ανομολόγητα μυστικά τους, σχετικά με το σέξ, τις σχέσεις, και την αγάπη. Διαβάστε τα 5 πιο συνηθισμένα μυστικά των γυναικών που θα σας δώσουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας.





*Έχει κοιμηθεί με περισσότερους άντρες απο όσους νομίζετε!
Να ξέρετε πως μια στις τρείς γυναίκες λέει σίγουρα ψέματα για τον ακριβή αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει πάει. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανησυχείτε μόνο όταν υποψιάζεστε πως η σύντροφός σας είναι φορέας Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (ΣΜΝ).
Πώς να αντιδράσετε: Καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Οι γυναίκες, ανησυχούν πιο πολύ απο τους άνδρες για το παρελθόν τους και προσπαθούν να μην αποκαλυφθεί. Επικεντρώνονται στο παρόν και κατ’ επέκταση σε εσάς. Τώρα αν πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε με πόσους πραγματικά έχει κοιμηθεί πριν απο εσάς, τότε πρώτα πρέπει να την κάνετε να αισθανθεί άνετα. Μπορείτε να της εκμυστηρευτείτε κάποιες ιστορίες απο το δικό σας παρελθόν για να την ενθαρρύνετε. Ωστόσο, μην είστε σίγουρος πως θα ανταποκριθεί.

*Σας απατάει!
Σύμφωνα με την έρευνα, το 32% των γυναικών απιστούν ενώ το 68% είναι πιστές. Επιπλέον, ο κύριος λόγος που οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία είναι επειδή στη σχέση τους δε νοιώθουν αρκετά επιθυμητές, αισθάνονται κάποιο συναισθηματικό κενό. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ανησυχείτε όταν η σύντροφός σας, έχει πάψει να προσέχει τον εαυτό της, έχει σταματήσει να φλερτάρει μαζί σας και το πρόγραμμά της είναι περίεργο και οι ώρες που την βλέπετε, ελάχιστες.
Πώς να αντιδράσετε: Καταρχήν, αν είναι απόμακρη απέναντι σας δε σημαίνει απαραίτητα πως σας απατά. Αυτό που θα ήταν καλό και αποδοτικό, είναι η συζήτηση. Φροντίστε να της μιλήσετε ανοιχτά, χωρίς ωστόσο να την κατηγορήσετε. Πείτε της για το γεγονός πως τώρα τελευταία δεν συζητάτε όσο παλιότερα και δεν περνάτε ποολύ χρόνο μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, θα εντοπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας και μπορείτε να βρείτε λύση , ωστέ να μην βρεθείτε κερατωμένοι ή να πάψετε να είστε.
*Προσποιείται στο κρεβάτι!
Κρατηθείτε καλά γιατί το ποσοστό των γυναικών που προσποιείται οργασμό φτάνει το 48% ! Σχεδόν οι μισές γυναίκες, τουλάχιστον μιά φορά στο τόσο, παίζουν λίγο θέατρο , για να σας ευχαριστήσουν. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανησυχείτε όταν η σύντροφός σας δεν έχει πολύ όρεξη για σέξ και δεν δείχνει αρκετό ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Πώς να αντιδράσετε: Δεν πρέπει να απογοητεύεστε για την απόδοσή σας στο κρεβάτι. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Απλά, πρέπει να της μιλήσετε ανοιχτά και κατα προτίμηση όταν δε βρίσκεστε στο κρεβάτι για να μην αισθανθεί πιεσμένη. Ρωτήστε την αν έχει βαρεθεί και αν θέλει να δοκιμάσετε κάποια καινούρια κόλπα. Πιστέψτε με, όσο περισσότερο καταλάβετε τις ανάγκες της, τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνετε το σέξ και οι δυό σας.

*Θέλει να βγάζεις πιο πολλά λεφτά!
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανησυχείτε όταν η γυναίκα σας είναι αρκετά υλίστρια καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα στη σχέση σας και όχι μόνο. Οι γυναίκες όταν
σκέφτονται μόνο τα χρήματα, γκρινιάζουν και φυσικά επηρεάζουν ακόμα και τη σεξουαλική σας ζωή.
Πώς να αντιδράσετε: Η αλήθεια είναι πως όλοι επιθυμούμε περισσότερα χρήματα απο αυτά που έχουμε. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές οπότε δείξτε της πως τα χρήματα που έχετε είναι αρκετά για να περάσετε καλά μαζί της. Πείτε της πως είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ταξίδι για να της το αποδείξετε. ( Μην ξοδέψετε όλο το μισθό σας.Υπάρχουν αρκετές οικονομικές λύσεις αρκεί να ψάξετε καλά.)
*Επικοινωνεί κρυφά με τον πρώην της!
Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ σύνηθες ιδιαιτέρως αυτή την εποχή που η τεχνολογιά βοηθάει πολύ στην εύρεση ατόμων απο το παρελθόν μας. Σε μια έρευνα του 2009 διαπιστώθηκε πως το 75% των ανθρώπων έχουν φίλους τους πρώην τους στο Facebook και στο Twitter. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, πρέπει να ανησυχείτε μόνο όταν λέει κάτι στον πρώην της και δε θέλει να το μάθετε ή να το ακούσετε. Όταν για παράδειγμα, μπαίνετε στο δωμάτιο και κλείνει απότομα το laptop της κάτι τρέχει..
Πώς να αντιδράσετε: Ένα είναι σίγουρο.. μην την παρακολουθήσετε γιατί θα φρικάρει. Η λύση και εδώ είναι η συζήτηση. Μιλήστε της ανοιχτά και εσείς για τις συνομιλίες σας με τις πρώην σας και θα αφεθεί και εκείνη.


Πηγή:http://www.pamepreveza.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης