Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Βρύζας νέος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ


Ο Βρύζας νέος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ζήσης Βρύζας θα είναι στην κεφαλή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή (26/1), διάρκειας 1,5 ώρας περίπου, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, το πρώτο μετά την παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ο Βρύζας θα έχει διπλή ιδιότητα, καθώς εκτός από πρόεδρος, θα είναι και διευθύνων σύμβουλος.
Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν επίσης ότι αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Σαχπαζίδης, ενώ το προσεχές διάστημα θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες στους υπόλοιπους εκ της των διοικούντων.
Βγαίνοντας από τη συνάντηση, το μέλος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης της ΠΑΕ, εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ σε αυτήν, Δημήτρης Ζιγκερίδης τόνισε στους παριστάμενους δημοσιογράφους: «Συνεχίζουμε στη διοίκηση με πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα και το ίδιο μότο, δηλαδή την απόλυτη διαφάνεια, ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ο κόσμος του ΠΑΟΚ τι συμβαίνει σε αυτήν».
Βρύζας: «Δέχτηκα μεγάλη πίεση»
Ο Ζήσης Βρύζας αποδέχτηκε με ιδιαίτερο προβληματισμό τη θέση του προέδρου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1), στην Τούμπα.
«Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του δ.σ. και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Α.Σ, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση, γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους 2 μήνες.
Καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα, όπως αυτό της αδειοδότησης, δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα«, είπε αρχικά ο Βρύζας.
Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα εφόσον έφευγε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, απάντησε:
«Ξέρετε ότι το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα».
Για την διάρκεια που θα έχει η θητεία του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ: «Καταρχήν είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Έχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ».
Για την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη και έτσι όπως ήρθε αυτή εξαιτίας αποδοκιμασίας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. «Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε».
Η ανακοίνωση για το «αντίο» του Ζαγοράκη
Στο μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη, το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.
Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα, ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.».



 sport24.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης