Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το άγνωστο οικογενειακό δράμα του Πλούταρχου


Το άγνωστο οικογενειακό δράμα του Πλούταρχου
Ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό οικογενειακό δράμα πέρασε πριν καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος, αφού η αδελφή της γυναίκας του, Αγγελική Παππά έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια. Την αποκάλυψη για τις δύσκολες μέρες που πέρασε έκανε η ίδια η κουνιάδα του Πλούταρχου στην εκπομπή «Μίλα».

Η τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού και στη δύσκολη μάχη που έδωσε, είχε στο πλευρό της την αδελφή της Μαρία, τον διάσημο γαμπρό της αλλά και τον σύζυγό της. Μάλιστα, ο τελευταίος τον καιρό που έμαθαν τα δυσάρεστα νέα ήταν απλά σύντροφός της και όχι μόνο δεν έφυγε από κοντά της, αλλά της έκανε πρόταση γάμου. Αυτό την βοήθησε πολύ ψυχολογικά, αφού αμέσως άρχισε τις ετοιμασίες του γάμου, με αποτέλεσμα όπως είπε, να «ξεχάσει τον καρκίνο».
Όσο για την αδελφή της και τον Πλούταρχο; Δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό της και την στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος της περιπέτειας. Τώρα η Αγγελική Παππά έχει ξεπεράσει τον εφιάλτη του καρκίνου και δίνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.
«Ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται, αρκεί μια φορά το χρόνο να πηγαίνετε για εξέταση».

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης