Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δεν έχεις διαβατήριο; Έχεις iPad


Αυτό είναι που λένε τι σου κάνει η τεχνολογία... Ο 33χρονος Mart Reisch από τον Καναδά συνειδητοποίησε λίγο αργά ότι ξέχασε το διαβατήριο αλλά δε φαίνεται να πτοήθηκε
Ο νεαρός ταξίδευε από το Μόντρεαλ του Καναδά προς τις ΗΠΑ καθώς ήθελε να δώσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά ενός φίλου του αλλά όταν έφτασε στα σύνορα είδε πως είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.
Ωστόσο τη λύση του έδωσε το iPad του καθώς έδειξε στις αρχές το σκαναρισμένο διαβατήριο που είχε αποθηκευμένο καθώς επίσης και το δίπλωμα οδήγησής του.
Έτσι αντί να οδηγήσει άλλες δύο ώρες πίσω και να φέρει τα απαραίτητα έγγραφα, οι υπάλληλοι εξέτασαν διεξοδικά για λίγα λεπτά τις φωτογραφίες στο iPad και του έδωσαν το πράσινο φως να περάσει τα σύνορα!
"Είπα τουλάχιστον να προσπαθήσω, δε είχα τίποτα να χάσω", δήλωσε ο ίδιος, ενώ προσέθεσε πως τα λίγα λεπτά που χρειάστηκε να περιμένει του φάνηκαν αιώνας μέχρι να του πουν ότι μπορούσε να περάσει τα σύνορα.
Σύμφωνα με τον ίδιο πιστεύει πως οι υπάλληλοι ήταν ελαστικοί λόγω του εορταστικού κλίματος και επειδή έμοιαζε ευγενικός άνθρωπος. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζει και βασιλεύει...
















news247

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης