Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου


Πριν από τις εθνικές εκλογές και μετά την ολοκλήρωση του PSI

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο ΠαπανδρέουΓια την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εθνικές εκλογές και μετά την ολοκλήρωση του PSI και η εκλογή νέου αρχηγού να γίνει απ΄ ευθείας από τη βάση, ενημέρωσε ο Γ. Παπανδρέου τον Λουκά Παπαδήμο στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγη ώρα στη Βουλή. 

Τη δήλωση αυτή παράλληλα με τη δέσμευση ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός, αναμένεται να κάνει ο Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο, ενδεχομένως και στο Πολιτικό Συμβούλιο που ξεκινά αύριο στις 4. 

Με την πρόταση αυτή, φαίνεται ότι βρίσκεται η κοινή συνισταμένη στο ΠΑΣΟΚ, καθώς εφόσον το PSI ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο, ικανοποιείται το αίτημα Βενιζέλου για να μην υπάρξει πρόταση Παπανδρέου για διαρχία (προσωρινή ή μέχρι τις εκλογές) και ως ένα βαθμό ικανοποιούνται και τα χρονοδιαγράμματα που φέρονται να έχουν θέσει ο Ευ. Βενιζέλος που μιλά για άμεσες εξελίξεις, αλλά και ο Α. Λοβέρδος και ο Μ. Χρυσοχοϊδη και παράλληλα το χρονοδιάγραμμα αποδέχεται και το Μαξίμου που δεν ήθελε εσωτερικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, πριν την ολοκλήρωση του PSI.












newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης