Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Είσαι καψούρης; ε λοιπόν έχουμε την σύνταγη που πρέπει...


Κανείς ποτέ δεν έδρεψε δάφνες χωρίς να ρισκάρει έστω και λίγο, να είστε βέβαιος. Οπότε μην το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα....
Ούτως ή άλλως, είναι ζήτημα χρόνου μέχρι να αποτολμήσετε μια προσέγγιση. Απλώς, όσο πιο σύντομα το αποφασίσετε, τόσο θα μειώσετε τις πιθανότητες να σας προλάβει κάποιος άλλος – λιγότερο ανασφαλής – ανταγωνιστής σας.

Οπλιστείτε λοιπόν με θάρρος και σταματήστε να παίρνεται "αντιπαλεβόν" και απλά πλησιάστε την. Άλλωστε, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία τι θα πείτε – το σημαντικό είναι να το πείτε, ώστε να δημιουργήσετε μια ευκαιρία για να τη γνωρίσετε και να σας γνωρίσει.

Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγετε τις βαρύγδουπες ατάκες και τις greek-style τζιριτζάντζουλες, αν δεν θέλετε να αποκτήσετε φήμη γραφικού. Στη γκρίζα ζώνη μεταξύ ρομαντισμού και φαιδρότητας βρίσκονται επίσης τα λουλούδια και τα ραβασάκια, τουλάχιστον όταν η έξαρση που υπονοούν απουσιάζει τελείως από το πλαίσιο.

Μακριά από τέτοιες μαξιμαλιστικές κρούσεις, το σενάριο απλοποιείται σημαντικά. Μια σύντομη ψιλή κουβέντα διασχίζοντας έναν διάδρομο είναι αρκετή για να σας μετατρέψει από τον χθεσινό άγνωστο στον σημερινό γοητευτικό θαυμαστή, χωρίς να γίνετε φορτικός. Άλλωστε, οι χημείες μεταξύ των ανθρώπων συχνά διαφαίνονται από τα πρώτα λεπτά, ή και δευτερόλεπτα.

Και το πιο σημαντικό, μην παίρνετε το όλο εγχείρημα και πολύ στα σοβαρά. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, η αρχή δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και, ανεξάρτητα από την ανταπόκρισή τους, όλοι οι άνθρωποι κολακεύονται όταν προκαλούν ενδιαφέρον.



















topeiraxtiri.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης