Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Διασκέδασε με αυτόν που την είχε «σπάσει» στο ξύλο!


                                                 Δεν βάζει μυαλό η Rihanna

Διασκέδασε με αυτόν που την είχε «σπάσει» στο ξύλο!Μπορεί η εκκεντρική της εμφάνιση με το διάφανο μπλουζάκι και το σκισμένο τζιν να πέρασε απαρατήρητη, κάτι που σίγουρα θα απογοήτευσε τη Rihanna που θέλει σε κάθε της εμφάνιση να προκαλεί και να απασχολεί τα ΜΜΕ, όμως αυτό που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ήταν η συνάντησή της με τον πρώην αγαπημένο της. 

Η Rihanna επισκέφθηκε club του δυτικού Hollywood όπου διασκέδασε μέχρι το πρωί ενώ στο ίδιο μέρος και την ίδια στιγμή ήταν εκεί το πρώην αμόρε της Chris Brown με τον οποίο έχουν... παρελθόν. 



Από το 2009 που οι δυο τους έφθασαν μέχρι το δικαστήριο εξαιτίας της σωματικής βίας που ο τραγουδιστής ασκούσε επάνω της, ελάχιστες φορές είχαν συναντηθεί σε δημόσιο χώρο και μάλιστα ο ένας δεν πλησίασε τον άλλο ούτε κατά διάνοια. 

Φαίνεται όμως ότι το πρώην ζευγάρι και ιδίως η ξανθιά πλέον σταρ της ποπ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία στο να βρίσκεται κοντά με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος σημειωτέον από το πολύ ξύλο που της είχε δώσει, την είχε στείλει μέχρι και στο νοσοκομείο.




Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης