Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Κένεντι


Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για τις ερωτικές περιπέτειες του δολοφονημένου προέδρου των ΗΠΑ, John F Kennedy.Σίγουρα, όμως, δεν θα περάσουν απαρατήρητες οι καυτές, αλλά και σοκαριστικές αποκαλύψειςπου κάνει στην....
αυτοβιογραφία της, μία πρώην βοηθός στον Λευκό Οίκο. H Mimi Alford, τότε ήταν μόλις 18 ετών και τώρα –έπειτα από πέντε δεκαετίες- μιλά για πρώτη φορά, για την παράνομη ερωτική σχέση που είχε με τον πρόεδρο, επί 18 μήνες!

Υποστηρίζει ότι ο Κένεντι, την αποπλάνησε στο κρεβάτι της Τζάκι, της έδωσε ναρκωτικό που φτιάχνει ερωτική διάθεση, την προκάλεσε να κάνει στοματικό σεξ σε φίλο του, δεν την φίλησε ποτέ, ενώ την αγνοούσε όταν ήταν παρούσα η σύζυγός του.

Προσελήφθη ως βοηθός στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, σε ηλικία18 ετών. Η σχέση της με τον πρόεδρο άρχισε το καλοκαίρι του 1962.

Η Alford -69 ετών σήμερα- ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της πρότεινε να την ξεναγήσει ο ίδιος στο Λευκό Οίκο. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, την έφερε στο δωμάτιο της Τζάκι και την έγδυσε, χωρίς να μιλήσει.

Η νεαρή βοηθός για μια στιγμή δίστασε και τότε εκείνος την ρώτησε: «Το έχεις ξανακάνει;». Εκείνη απάντησε «Όχι» και αυτός συνέχισε. «Στην επιστροφή σπίτι μου συνεχώς αντηχούσε στο μυαλό μου μία φράση ‘δεν είμαι παρθένα πια’».

Σοκαριστικά είναι και τα όσα λέει για τη στιγμή που της πρότεινε να δοκιμάσει ένα ναρκωτικό, το οποίο απογείωνε την ερωτική διάθεση. Εκείνη αρνήθηκε αλλά ο πρόεδρος της το έφερε στα ρουθούνια και την ανάγκασε να πάρει εισπνοή.

Στην ερώτηση γιατί επέτρεψε την παράνομη σχέση τους, η γυναίκα απαντά: "Το γεγονός ότι ήμουν ποθητή από τον πιο διάσημο και πιο ισχυρό άνδρα της Αμερικής έκανε πιο δυνατό το συναίσθημά μου".

Σε άλλο σημείο η Mimi Alford σοκάρει αποκαλύπτοντας ότι μια φορά ο JFK της ζήτησε να «φροντίσει» τον φίλο του Dave Powers που «φαινόταν να έχει ένταση», ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα του Λευκού Οίκου:

«Ήταν τολμηρό, αλλά ήξερα ακριβώς τι εννοούσε. Αυτό ήταν πρόκληση να κάνω στοματικό σεξ στον Dave Powers. Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι το έκανα. Ο πρόεδρος κοιτούσε σιωπηλός».

Τελευταία φορά που η Alford συνάντησε τον πρόεδρο σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν, μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία του στο Ντάλας. Εκείνη θα παντρευόταν τον φίλο της από το κολέγιο. «Με αγκάλιασε για ώρα σφιχτά και μου είπε: ‘Μακάρι να ερχόσουν μαζί μου στο Τέξας... Θα σου τηλεφωνήσω μόλις επιστρέψω’... Μία εβδομάδα μετά έπεφτε νεκρός και η παράνομη σχέση τους έλαβε οριστικό τέλος.













Star.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης