Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εμφανίστηκε προϊστορικό μαμούθ στη Σιβηρία; (Βίντεο)

Η κλωνοποίηση των προϊστορικών μαμούθ, αποτελεί διακαή πόθο αρκετών γενετιστών, με κάποιους να υποστηρίζουν πως όχι μόνο είναι εφικτή, αλλά αποτελεί θέμα χρόνου.
"Κι αν τα μαμούθ ζουν ακόμη;", απαντούν οι λάτρεις της κρυπτοζωολογίας οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από ένα νέο οπτικό ντοκουμέντο που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.



Το βίντεο - που μπορείτε να δείτε παρακάτω- δείχνει ένα "περίεργο" πλάσμα να διασχίζει ένα ποτάμι στη Σιβηρία. Οι οπαδοί της θεωρίας ότι τα μαμούθ εξακολουθούν να υπάρχουν, υποστηρίζουν ότι αυτό που βλέπουν στην εικόνα είναι "ένα κόκκινο-καφέ μαλλιαρό τετράποδο με μεγάλους λευκούς χαυλιόδοντες". Οι σκεπτικιστές, από την άλλη πλευρά, ανταπαντούν ότι " μπορεί απλώς να είναι μια αρκούδα με ένα μεγάλο ποταμίσιο ψάρι να κρέμεται από το στόμα της".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το βίντεο έχει γυριστεί από έναν εργαζόμενο σε δημόσια υπηρεσία της Ρωσίας, ο οποίος βρισκόταν εκεί για τοπογραφική μελέτη με αφορμή έργα του οδικού δικτύου. Το υλικό πάντως είναι τόσο θολό που είναι πρακτικά αδύνατο να διαμορφώσει κανένας ξεκάθαρη γνώμη!

Εσείς τι λέτε;


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης