Υλικά
Για 2-4 άτομα
Για 2-4 άτομα
2/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
Πολύ λίγο αλάτι
1 χτυπημένο αυγό
¼ κούπας γάλα 0%
Για τη γέμιση
100 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
1 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες
100 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
1 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε το νερό, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει η ζύμη μας μια παχύρευστη μορφή.
Ταυτόχρονα λιώνετε τη σοκολάτα σε μπέν μαρι ανακατεύοντας για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μια μεγάλη κουταλιά της ζύμη και ψήνετε για 4-5 λεπτά, και αμέσως αναποδογυρίζετε και ρίχνετε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες. Κατόπιν σε μέτρια φωτιά φτιάχνετε τις υπόλοιπες 4 κρέπες.
Έπειτα κλείνετε την κρέπα σε σχήμα χονάκι και σερβίρετε!
Ταυτόχρονα λιώνετε τη σοκολάτα σε μπέν μαρι ανακατεύοντας για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μια μεγάλη κουταλιά της ζύμη και ψήνετε για 4-5 λεπτά, και αμέσως αναποδογυρίζετε και ρίχνετε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες. Κατόπιν σε μέτρια φωτιά φτιάχνετε τις υπόλοιπες 4 κρέπες.
Έπειτα κλείνετε την κρέπα σε σχήμα χονάκι και σερβίρετε!
Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά