Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα της ΑΕΚ»


Θα οδηγήσει στα δικαστήρια τη χορηγό της η ΚΑΕ ΑΕΚ

«Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα της ΑΕΚ»Η «Ένωση» υποστηρίζει πως η εν λόγω εταιρία δεν της έχει καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «ατυχή» τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Επειδή πολλά ακούστηκαν για την εταιρεία Bios Balance και την χορηγία της προς την ομάδα, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ότι το ποσό που λάβαμε από την συγκεκριμένη εταιρεία είναι 10.000 ευρώ. Μάλιστα κάποιος υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας είχε μιλήσει για ατυχή συνεργασία, άποψη με την οποία συμφωνούμε καθώς ήταν για την ομάδα μας ατυχέστατη η εν λόγω συνεργασία, για το γεγονός ότι το υπόλοιπο ποσό των 40.000 ευρώ που υποτίθεται θα παίρναμε ανταποκρίνεται σε κλειστό – μπλοκαρισμένο λογαριασμό της εταιρείας αυτής.

Όμως επειδή κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα της ΑΕΚ και τον κόσμο της, ανακοινώνουμε ότι το θέμα θα πάρει την δικαστική οδό και θα κυνηγήσουμε την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Είναι ολοφάνερο ότι η Βασίλισσα παλεύει κόντρα σε θεούς και δαίμονες αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω και με αρχή τον αυριανό αγώνα στην Ελευσίνα θα ξεκινήσει την αντεπίθεση της για την άνοδο, η οποία από ό,τι φαίνεται θα δυσαρεστήσει πάρα πολλούς…».

Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης