Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστική αφήγηση 20χρονης που δολοφόνησε με τον σύντροφό της ένα 8χρονο κορίτσι!

«Μου έλεγε "μην τον αφήσεις να μου το ξανακάνει αυτό"»...
Οι τελευταίες βασανιστικές στιγμές που έζησε ένα οκτάχρονο κορίτσι πριν δολοφονηθεί άγρια από τους απαγωγείς του που το κακοποίησαν σεξουαλικά αναβίωσαν σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου στον Καναδά, προκαλώντας την κατάρρευση των γονιών του και σοκ στο ακροατήριο. 


Τις δραματικές ώρες που πέρασε η Τόρι Στάφορντ στα χέρια της 20χρονης Τέρι-Λιν Μακ Κλίντικ και του 31χρονου Μάικλ Ράφερτι περιέγραψε η ίδια η Μακ Κλίντικ που παραδέχθηκε πως τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί μέχρι θανάτου. 

Η άτυχη Τόρι απήχθη έξω από το σχολείο της στο Οντάριο στις 8 Απριλίου του 2009. Το σώμα της βρέθηκε 103 μέρες αργότερα πεταμένο μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και θαμμένο κάτω από ένα σωρό πέτρες. 



Η Μακ Κλίντικ εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταθέτοντας στη δίκη του πρώην συντρόφου της ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία και την οργάνωση της απαγωγής της 8χρονης. 

Ο Ράφερτι κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή, κατηγορίες για τις οποίες δηλώνει αθώος. Η Μακ Κλίντικ έχει ήδη δηλώσει ένοχη για φόνο και έχει καταδικαστεί σε ισόβια. 

Η Μακ Κλίντικ ξέσπασε σε λυγμούς καθώς περιέγραφε πώς το κοριτσάκι ικέτευε για βοήθεια λίγο πριν βρει βασανιστικό τέλος. Το δικαστήριο άκουσε για το πώς η Τόρι χτυπήθηκε με σφυρί, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και θάφτηκε. Το σώμα της βρέθηκε γυμνό από τη μέση και κάτω και είχε τραύματα σε όλο της το σώμα. Τα χτυπήματα ήταν τόσο σοβαρά που είχε σκιστεί το ήπαρ και τα πλευρά της είχαν σπάσει. 

Από το τέχνασμα που χρησιμοποίησε για να παρασύρει την Τόρι, μέχρι το διάλογο που είχαν όταν της υποσχέθηκε να μην αφήσει τον Ράφερτι να την ξαναβιάσει, από την οργή που την κατέλαβε μέχρι την απόφασή της να χτυπήσει τη μικρή μέχρι θανάτου, η αφήγηση της Μακ Κλίντικ προκάλεσε σοκ στη δικαστική αίθουσα. 




Οι συντετριμμένοι γονείς του κοριτσιού άκουσαν την 21χρονη να λέει πώς ξεχώρισαν την Τόρι ανάμεσα στα άλλα παιδιά επειδή ήταν μόνη της- ήταν η πρώτη φορά που της επέτρεψαν να περπατήσει από το σχολείο στο σπίτι μόνη της- και πώς την παρέσυρε στο αυτοκίνητό της λέγοντάς της πως είχε εκεί ένα κουτάβι. 

Το ζευγάρι, που είναι εθισμένο στα ναρκωτικά, έκανε τρεις στάσεις για να αγοράσει ένα πολύ ισχυρό παυσίπονο που προκαλεί εθισμό, καφέ, σφυρί και σακούλες σκουπιδιών πριν φτάσουν στην απομακρυσμένη περιοχή που είχαν επιλέξει για να σκοτώσουν το αθώο κορίτσι. 




Η Μακ Κλίντικ είπε πως γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί κι έτσι απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο. Όταν ρωτήθηκε τι πίστευε πως θα συμβεί είπε: «Πίστευα πως θα τη βιάσει». 

Αφού ο Ράφερτι κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά την άτυχη Τόρι στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου- κι ενώ η Μακ Κλίντικ άκουγε την Τόρι να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια- φώναξε την 21χρονη να πάει τη μικρή στην τουαλέτα. 

Η Μακ Κλίντικ θυμήθηκε πως η Τόρι είχε αιμορραγία, έκλαιγε και την παρακαλούσε: «Μην τον αφήσεις να μου το ξανακάνει αυτό». 

«Της είπα πως λυπάμαι και πως ήταν ένα πολύ δυνατό κορίτσι. Και με ρώτησε «Όπως εσύ;». Της είπα πως ήταν πολύ πιο δυνατή», αφηγήθηκε στο δικαστήριο και την οδήγησε πίσω στον Ράφερτι.

Η Μακ Κλίντικ περιέγραψε το πώς το κοριτσάκι δεν άφηνε το χέρι της καθώς την οδηγούσε πίσω στο αυτοκίνητο. Φορούσε μόνο το αγαπημένο της Hannah Montana μπλουζάκι. 

«Μου ζήτησε να μείνω μαζί της. Προσπάθησα να κρατάω το χέρι της αλλά δεν μπορούσα γιατί ήξερα τι θα γίνει. Δεν μπορούσα να παρακολουθώ, έφυγα», είπε. 

Περιγράφοντας τι ακολούθησε, η Μακ Κλίντικ κατέρρευσε. Είπε πως την κατέλαβε θυμός και οργή που γιγαντωνόταν καθώς περίμενε σε απόσταση προσπαθώντας να καλύψει τις φωνές που ακούγονταν από το αυτοκίνητο. Της ξύπνησαν μνήμες από κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν. Κάτι που δεν είχε επεξεργαστεί στο μυαλό της. 

«Είχα συνεχώς φλας μπακ. Μερικές στιγμές ήταν σαν να μην είμαι καν εκεί. Συνειδητοποίησα πως έπρεπε κάτι να κάνω. Επέστρεψα στο όχημα και όταν είδα τι γινόταν μου ήρθε η εικόνα του εαυτού μου όταν ήμουν στην ίδια ηλικία και όλος ο θυμός και το μίσος και η οργή που είχα και το πώς κατηγορώ ακόμα τον εαυτό μου. Όλα φούσκωσαν και βγήκαν από μέσα μου», είπε. 

Περπάτησε πίσω στο αυτοκίνητο, έβαλε μία σακούλα σκουπιδιών πάνω από το κεφάλι της Τόρι και άρχισε να την κλωτσά και να τη χτυπά με το σφυρί στο κεφάλι. 

«Επέστρεψα στο αυτοκίνητο και σκότωσα το κοριτσάκι», είπε στο δικαστήριο που άκουγε αποσβολωμένο τη φριχτή περιγραφή. 

Η Μακ Κλίντικ και ο Ράφερτι έθαψαν την 8χρονη, πλύθηκαν και έπλυναν και το αυτοκίνητο για να σβήσουν τα ίχνη αυτού που είχε προηγηθεί. 

Το ζευγάρι είχε σχέση μόλις ένα μήνα όταν αποφάσισε την απίστευτη αυτή πράξη. Η Μακ Κλίντικ είπε πως ήταν ιδέα του Ράφερτι, ο οποίος της είχε πει πως θα ήταν σαν τους Μπόνι και Κλάιντ. 

Πριν από το φόνο η Μακ Κλίντικ είχε επισκεφθεί γραφείο ευρέσεως εργασίας και είχε συμπληρώσει φόρμες για να βρει δουλειά. Όμως τα ζητήματα θυμού που είχε και η χαμηλή της εκπαίδευση ήταν εμπόδιο. 

Λίγο πριν την απαγωγή είχε καπνίσει μαριχουάνα, είχε πάρει ένα κουπόνι για φαγητό από την εκκλησία, είχε αγοράσει λαχανικά και φρούτα και είχε κάνει χρήση Oxycontin. Τότε ο Ράφερτι εμφανίστηκε στο σπίτι της αιφνιδιαστικά. 

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την Τόρι να φεύγει από το σχολείο με μία γυναίκα που φορούσε ένα άσπρο παλτό. Μία φίλη της μητέρας της Τόρι είπε πως η γυναίκα στο βίντεο έμοιαζε με την Μακ Κλίντικ, την οποία είχε συναντήσει μία δυο φορές όταν είχε αγοράσει παράνομα Oxycontin από το σπίτι της.

Η αστυνομία τη συνέλαβε τον Απρίλιο του 2009 κι ένα μήνα μετά ομολόγησε την πράξη της. Σήμερα η Μακ Κλίντικ δήλωσε πως όλα ήταν ιδέα του πρώην εραστή της. Θυμήθηκε πως ο Ράφερτι της ζητούσε να απαγάγουν ένα μικρό κορίτσι «γιατί όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο εύκολο είναι να τα χειριστείς». Καθώς περνούσαν με το αυτοκίνητο έξω από το σχολείο της Τόρι, ο Ράφερτι την προκάλεσε να αποδείξει πως δεν είναι μόνο λόγια…

Μέσα στους λυγμούς της η Μακ Κλίντικ αφηγήθηκε: «έλεγε πως θα ήταν εύκολο. Βγαίνουν τώρα από το σχολείο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις για σκυλιά ή γλυκά ή κάτι τέτοιο». 

Η νεαρή γυναίκα είπε στο δικαστήριο πως έκανε ό,τι της έλεγε γιατί ήθελε απελπισμένα να γνωρίσει «έναν καλό άνθρωπο».

Η δίκη συνεχίζεται.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης