Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

25χρονη έχει οργασμούς από... το πολύ φαΐ! (φώτος)

 Η Gabi Jones, μια 25 ετών γυναίκα από το Colorado, πάσχει από μια σπάνια πάθηση που την κάνει να έχει οργασμούς κάθε φορά που τρώει κάποια τροφή που της αρέσει.

Οι γιατροί έχουν διαγνώσει την παράξενη περίπτωση της Gabi ως διαταραχή διέγερσης των γεννητικών οργάνων, η οποία την κάνει να έχει οργασμούς χωρίς καμία σεξουαλική... 
διέγερση. Η νεαρή γυναίκα είχε τον πρώτο οργασμό της από φαΐ στα τέλη της εφηβείας της, απολαμβάνοντας μια παγωμένη απόλαυση σε μια καφετέρια - ζαχαροπλαστείο. Παρά το γεγονός ότι αυτό συνέβη πριν από χρόνια, η  Gabi θυμάται ότι απολάμβανε την ομαλή υφή του παγωτού στη γλώσσα της, όταν ένιωσε ένα "τσούξιμο" στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων. "Στη συνέχεια η αίσθηση διατηρήθηκε μέχρι ξαφνικά να σαρώσει το σώμα μου", λέει, προσθέτοντας ότι παρόλο που έμεινε έκπληκτη από το τι είχε συμβεί, δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ήταν οργασμός.

Όλοι οι φίλοι της  Gabi νόμιζαν ότι τους δούλευε, αλλά κάθε φορά που έτρωγε πλούσια, κρεμώδη επιδόρπια, ένιωθε αυτήν την αίσθηση ανάμεσα στα πόδια της. Μερικές γυναίκες ίσως να ένιωθαν λίγο άβολα με αυτό, αλλά η Gabi αγόρασε για τον εαυτό της μια μηχανή παγωτού ώστε να μπορεί να απολαμβάνει οργασμούς κάθε φορά που ήθελε. Η Gabi Jones ζύγιζε 95 περίπου κιλά τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα ζυγίζει περίπου 222, αλλά είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την εικόνα της.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης