Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αφού δεν τα κατάφερε με τις γυναίκες παντρεύτηκε μια... τεχνητή κούκλα! (φώτος και βίντεο)

 Ο 55χρονος Everard Cunion, από το Dorset του Ηνωμένου Βασιλείου απ' ότι φαίνεται δεν ήταν σε θέση να έχει μια πραγματική γυναίκα, επομένως κάποια στιγμή στη ζωή του αποφάσισε να πάρει μια τεχνητή. Ήταν ανέκαθεν λάτρης των μανεκέν καταστημάτων, αλλά δεδομένου ότι είναι σκληρά σαν πέτρα,
αποφάσισε να πάρει κάτι που θα φαινόταν τόσο όμορφο όσο και οι κούκλες βιτρίνας, αλλά να... 
είναι πιο "ευέλικτο". Ζει τώρα με εννέα ρεαλιστικές κούκλες ...




Ο Everard αγόρασε την Ρεμπέκα, την πρώτη τεχνητή γυναίκα του, το 2000. Δεν ήταν μέχρι το 2004 που αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη κούκλα, όχι επειδή είχε προσπαθήσει να μείνει πιστός στην πρώτη του, αλλά απλώς επειδή δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει άλλη μία μέχρι τότε. Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος παραδέχεται ότι όταν είδε αρχικά τις ετικέτες των τιμών που έχουν οι κούκλες αυτές σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, αλλά πλέον ισχυρίζεται ότι οι κούκλες αυτού του είδους είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε, για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Ακόμα λέει ότι οι 5.000 λίρες που έδωσε για να πάρει μια κούκλα του προκάλεσαν λίγο σοκ. Αλλά σημασία έχει ότι δεν άφησε ένα ασήμαντο πράγμα όπως τα χρήματα μεταξύ αυτού και της τρίτης κούκλας του, Λουί, την οποία αγόρασε το 2005.


Η Daily Star αναφέρει ότι ο Everard Cunion παντρεύτηκε ξανά, αυτή τη φορά με μια ξανθιά κούκλα. Έκανε κανονική τελετή χωρίς να παραλείψει τίποτα και έφτασε στον χώρο ιππεύοντας γύρω από τη νύφη του σε ένα λευκό άλογο, στη γενέτειρά του Christchurch, στο Dorset. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι "είχε τεράστιο χαμόγελο από αυτί σε αυτί, αλλά δεν είδα τη νύφη να χαμογελάει ούτε μία φορά!".

Ακολουθεί σχετικό βίντεο...


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης