Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Μίνα Ορφανού: “Το Ότι Είμαι Τρανσέξουαλ Δεν Σημαίνει Ότι Πρέπει Να Κάνω Παρέα Με Τρανσέξουαλ”

Υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Βασιλιάδες” και έχει κερδίσει, όπως λέει και η ίδια, το σεβασμό και την αγάπη του κόσμου.
 H τρανσέξουαλ ηθοποιός μιλάει για την επιτυχία της, τη ζωή και τα όνειρά της, απευθύνει μήνυμα στην…
Άνγκελα Μέρκελ, ενώ αναφέρεται, για πρώτη φορά, στην πρόταση που έχει δεχθεί να συμμετάσχει στο “Dancing with the stars”.
mina1 Μίνα Ορφανού: “Το ότι είμαι τρανσέξουαλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω παρέα με τρανσέξουαλ”
Σταματήσατε τα γυρίσματα;
Ναι, μέχρι να μας πληρώσουν. Αν λυθεί το οικονομικό θέμα, θα συνεχίσω α δουλεύω, γιατί το αγάπησα πολύ αυτό το σίριαλ. Δούλευα 10 ώρες την ημέρα σαν το σκυλί.Για την κρίση που βιώνουμε ποιος ευθύνεται;
Πολιτικοποιημένη δεν είμαι, αλλά φταίνε οι πολιτικοί. Έτσι που τα κάνανε, ας δούμε πως θα τα ξεμπλέξουν. Βέβαια, φταίει κι ο κόσμος, που τους ψήφιζε.
Αν συναντούσατε την Άνγκελα Μέρκελ, τι θα της λέγατε;
Χάιλ Χίτλερ! Αυτή τη στιγμή, δεν θα έπρεπε να χρωστάει η Ελλάδα, αλλά η Γερμανία. Μόνο που αυτοί έχουν γεμάτο πορτοφόλι και δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι έχουν στείλει τα λεφτά τους ακόμη και σε άλλο πλανήτη.
Πάμε στο “Dancing with the stars”. Ακούστηκε ότι σας έγινε πρόταση να συμμετάσχετε. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Δεν έχω απαντήσει ακόμη, με προβληματίζει, γιατί δεν ξέρω να χορεύω. Και φοβάμαι την “έκθεση”- παίζω, άλλωστε, σε καθημερινή σειρά. Και να πάω εκεί, να χορεύω και μετά να βγαίνουν οι κουτσομπολίστικες εκπομπές να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους… Μέχρι τώρα, το ελέγχω, τότε δεν ξέρω τι θα γίνει.
Αισθάνεστε ότι, παίζοντας σε ένα τόσο πετυχημένο σίριαλ, είστε και εικόνα μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, εν προκειμένω των τρανσέξουαλ;
Όχι, δεν γίνομαι δικηγόρος ή εικόνα κανενός, ούτε το “κουμπί” για να ανοίξουν οι ορίζοντες. Η καθεμιά ανοίγει τους ορίζοντές της μόνη της. Και πριν κάνω τη “Στρέλλα”, ήμουν εικαστικός. Δεν άνηκα και δεν ανήκω σε καμία κλίκα, σε κανένα “γκέτο”. Το ότι είμαι τρανσέξουαλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω παρέα με τρανσέξουαλ. Ούτε με ηθοποιούς κάνω παρέα. Θέλω, όταν θα μου πει ένα πρόβλημά του κάποιος ηθοποιός, να είναι αληθινό, όχι να ερμηνεύσει κανένα ρόλο.

Τι φοβάστε περισσότερο;

Τα γεράματα, γιατί, αν είμαι μόνη μου, ποιος θα με φροντίσει; Έχω, βέβαια, δυο πολύ καλές φίλες, αλλά είναι τώρα 55 χρονών. Όταν εγώ θα είμαι 80, μπορεί και να έχουν “φύγει”.

Έχετε αφήσει χώρο στην καρδιά σας για έναν έρωτα;

Έχω αφήσει χώρο στην καρδιά μου για να δεχτεί περισσότερη καλοσύνη και γνώση. Εντάξει, τον ζήσαμε και τον έρωτα. Αφήνω τους έρωτες για τις γυναίκες, αυτές είναι πιο καπάτσες και ξέρουν να τους κρατάνε.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης