Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η sexy φωτογράφισή της! [PICS]


Η Κατερίνα Ζαρίφη και η sexy φωτογράφισή της! [PICS]
Είναι κάτι το οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε επειδή όλοι θυμόμαστε την Ελένη Μενεγάκη να επιμένει την ώρα του “Καφέ” ώστε να φορέσει η Κατερίνα κραγιόν ή να βάψει πιο έντονα το μάτι....

Και όμως η Κατερίνα τόλμησε να κάνει ένα μακιγιάζ πιο έντονο, “επιτέλους πιο θηλυκό” όπως θα έλεγε και η φίλη της Μαρία Ηλιάκη, αλλά και να ποζάρει με sexy διάθεση με...σημαία της το σύνθημα “Αγαπήστε τις καμπύλες σας”.

Με αφορμή τη φωτογράφηση της Adele για την Vogue, η Κατερίνα υπέκυψε στα “κλικ” του φωτογράφου του περιοδικού “Life&Style” και περνά ένα μήνυμά σε όλες τις γυναίκες. “Το αρρωστημένα αδύνατο δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το αρρωστημένα χοντρό....Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή”.

Όσο για το αν έχει αδικήσει κάποιον λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, είπε: “Το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν χαζούλες. Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι χαζή...Σαφώς είναι πολύ εύκολο για κάποια όμορφη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η διατήρηση, όμως έρχεται μόνο με το IQ σου!”.

Τέλος αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό δεν είχε ολόσωμο καθρέπτη στο σπίτι της και άρχισε να ανακαλύπτει τη σέξι εικόνα της πρόσφατα.

Μπράβο για την τόλμη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνειά της!









kounavi

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης