Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ :Δεκαοκτάχρονη Οργάνωσε Δολοφονία Μαθητή Στο Facebook!

YGT GY 200x125 ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ :Δεκαοκτάχρονη οργάνωσε δολοφονία μαθητή στο Facebook!
Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένα 18χρονο κορίτσι να σχεδιάσει, να οργανώσει και να συμμετέχει σε μία συντονισμένη…


επίθεση και δολοφονία ενός 15χρονου αγοριού; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό αναζητεί το δικαστήριο στη Βρετανία που δικάζει την 19χρονη σήμερα Βικτόρια Οσοτέκου που όπλισε μία εικοσαμελή συμμορία, η οποία κυνήγησε και σκότωσε τον 15χρονο μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων επιβατών στο μετρό.
Ο Σοφιέν Μπελαμουαντέν δέχθηκε γροθιές, κλωτσιές και μαχαιριές μέχρι που ξεψύχησε και ο φόνος του, που χαρακτηρίστηκε βάρβαρος και ανελέητος, σχεδιάστηκε στο Facebook όταν η έχθρα μεταξύ μαθητών σε δύο «αντίπαλα σχολεία» εξελίχθηκε σε βία.
Την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος η Οσοτέκου έφυγε από το σχολείο και αγόρασε ένα σετ μαχαιριών με τα οποία όπλισε την «έφηβη συμμορία»- ηλικίας από 15 έως 18- ετών. Μετά το σχολείο όλοι μαζί πήγαν στο σταθμό Βικτόρια στο Λονδίνο κουβαλώντας απίστευτο… οπλοστάσιο: σπαθί Σαμουράι, στιλέτα, λοστούς και γκλομπ.
Μέσα στο σταθμό κυνήγησαν το θύμα φωνάζοντας «Θα σε …»
Ο άτυχος μαθητής δέχθηκε εννέα μαχαιριές στους πνεύμονες και το στέρνο σε μία επίθεση που διήρκεσε δέκα δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια των άλλων επιβατών, το Μάρτιο του 2010.
Την ώρα που κατέρρεε αιμορραγώντας, η κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε« την Οσοτέκου να του δίνει την τελική κλωτσιά στο κεφάλι και να φεύγει τρέχοντας.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν πια να κάνουν τίποτα.
Η Οσοτέκου βρέθηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου και έκλαιγε με λυγμούς όταν καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και συνομωσία για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης, έπειτα από δίκη που κράτησε πέντε μήνες.
Ωστόσο το δικαστήριο, έπειτα από μία εβδομάδα διαβουλεύσεων, δεν μπόρεσε να εκδώσει ετυμηγορία για την κατηγορία της δολοφονίας, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της οικογένειας του θύματος.
Η 19χρονη επιχείρησε να αποδώσει τις ευθύνες στους άλλους, υποστηρίζοντας πως «πάγωσε» από το σοκ κατά τη διάρκεια της επίθεσης και πως στο τέλος δεν κλώτσησε το θύμα αλλά τον σκούντηξε με το πόδι της για να δει αν είναι καλά.
Μόνο που μία ημέρα μετά το φόνο η Οσοτέκου πήγε εκδρομή με το σχολείο της όπου κομπορρημονούσε ενώπιον των συμμαθητών της για το ρόλο της στο φόνο….

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης