Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Από άγνωστοι... αστέρια


Από άγνωστοι... αστέριαΟι αποκαλύψεις της φετινής Σούπερ Λίγκας

Αν ρωτούσες κάποιον πριν μερικούς μήνες ποιος είναι ο Καπίνο, ο Βλαχοδήμος ή ο Γιαννώτας το ποιο πιθανό είναι να νόμιζε ότι του κάνεις πλάκα. Ωστόσο, με συμπληρωμένο το 1/3 του πρωταθλήματος, αυτά τα πιτσιρίκια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. Και δεν είναι μόνο αυτοί...


Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ξάνθη)

Ο 20χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Στουτγκάρδη και δεν άργησε να δείξει το μεγάλο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Παίκτης τεχνίτης και γρήγορος που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο επιθετικό, αν δουλέψει και εξελίξει τα προσόντα του.

Μετράει ήδη μια ασίστ και ένα γκολ στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες για ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Μετά και την εμφάνισή του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι μετοχές του ανέβηκαν στα… ύψη! Μπορεί να χρειάστηκε να τραυματιστεί ο Κοτσόλης και να αποβληθεί ο Καρνέζης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για να πάρει την ευκαιρία, όμως ο 17χρονος τερματοφύλακας την άρπαξε από τα μαλλιά

Βασικός στον Παναθηναϊκό, νεότερος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας και το μέλλον του ανήκει, αφού όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα προσόντα του.

Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης)

Οι αλλαγές που επιχείρησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ με την έλευσή του στον Άρη, έφεραν στα «βαθιά» τον 18χρονο Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο που άφησε καλές εντυπώσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ απέναντι στον ΟΦΗ ήταν το δικό του γκολ που χάρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στους «κίτρινους».

Ο Πολωνός προπονητής πιστεύει πολύ στην αξία του και εκείνος φροντίζει να τον δικαιώνει όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ)

Οι απουσίες των Λίνο, Λεονάρντο έδωσαν την ευκαιρία στον 18χρονο (τα κλείνει σε μερικές μέρες) Κώστα Σταφυλίδη να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του γνωριμία με το κοινό της Τούμπας, αφού οι προωθήσεις του ήταν συχνές και βοήθησαν πολύ τον «δικέφαλο» στην ανάπτυξη. Από δική του σέντρα, μάλιστα, προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας, με την κεφαλιά του Παπάζογλου.

Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος)

Ο 18χρονος χαφ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο για την τριάδα στο κέντρο. Όποτε κάποιος εκ των Ζουέλα, Πίτου και Τάτου δεν μπορεί να αγωνιστεί τη θέση του παίρνει εκείνος.

Σκληροτράχηλος μέσος με συνεχές τρέξιμο που οι ειδικοί λένε πως έχει πολύ μέλλον. Έχει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά θα μπορούσαν να είναι περισσότερες, αφού έχασε αρκετά ματς του Ατρομήτου, λόγω της συμμετοχής του στα παιχνίδια της Εθνικής Νέων.

Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης)


Οι δύο νεαροί του Αστέρα Τρίπολης έχουν φέτος σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Μπορεί ο Μπακασέτας να έκανε το ντεμπούτο του πέρσι, όμως, στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στο Θρασύβουλο. Φέτος επέστρεψε στην Τρίπολη και έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα δείχνοντας το ταλέντο του.

Ο 18χρονος επιθετικός έχει πέντε συμμετοχές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, χωρίς πάντως να καταφέρει να σκοράρει ακόμη. Ο άλλος 18χρονος της ομάδας, ο Κουρμπέλης, έχει μια συμμετοχή λιγότερη, αλλά εξίσου μεγάλο ταλέντο. Και οι δύο τους αποτελούν σημαντικά γρανάζια της Εθνικής κάτω των 19, με την οποία ο Μπακασέτας έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ ο Κουρμπέλης ένα.

Νίκος Κατσικοκέρης (Εργοτέλης)

Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε αυτό το αφιέρωμα, όμως ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει κάνει εντύπωση στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Στα 23 του πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη από τον Πλατανιά για να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή του Μάριο Μπούντιμιρ, αλλά ο τραυματισμός του Κροάτη στράικερ τον έφερε στην βασική ενδεκάδα και ήδη έχει αρχίσει να «ματώνει» τα δίχτυα.

Ο επιθετικός των Κρητικών έχει πετύχει δύο τέρματα σε εφτά συμμετοχές, με το τελευταίο, μάλιστα, κόντρα στην Κέρκυρα να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης