Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Οδηγός ταξί χτύπησε με το αυτοκίνητο τον πελάτη του! [video]

Του ζήτησε να σταματήσει γιατί δεν είχε άλλα χρήματα και αυτός συνέχισε να οδηγεί. Όταν σταμάτησε άρχισαν να λογομαχούν και στο τέλος τον πάτησε. Όλα έγιναν…
τον Απρίλιο του 2011 στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Ο Χιού Λόιντ
είχε μπει μαζί με την κοπέλα του έφευγαν από ένα κλαπ της περιοχής και ρώτησαν τον οδηγό ταξί αν μπορούσε να τους πάει στο σπίτι τους με 6 λίρες. Είναι μια τακτική που ακολουθούν πολλοί οδηγοί ταξί.
Ο συγκεκριμένος όμως αρνήθηκε και τους είπε αν θέλουν να τους πάει αλλά θα πληρώσουν ότι γράψει το ταξίμετρο. Αυτοί συμφώνησαν και μπήκαν στο ταξί. Όταν το ταξίμετρο έδειξε 6 λίρες του ζήτησαν να σταματήσει γιατί δεν είχαν περισσότερα χρήματα όμως ο οδηγός του ταξί πάτησε γκάζι και συνέχισε να οδηγεί.
Τότε του είπαν ότι αν δεν σταματούσε θα πάρουν την αστυνομία και αυτός σταμάτησε μόνο όταν το ταξίμετρο έγραψε 8 λίρες. Ο Χιου του ζήτησε τον λόγο και τότε άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο Χιου μάλιστα έβγαλε και το κινητό του για να βγάλει φωτογραφία τις πινακίδες και τότε ο οδηγός του ταξί ανέπτυξε ταχύτητα και τον χτύπησε πετώντας τον στην άκρη του δρόμου.
Ο Χιου τραυματίστηκε ευτυχώς όχι σοβαρά. Χθες το απόγευμα το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον Μοχάμεντ Τζαβετ. Χθες στο δικαστήριο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βίντεο της στιγμής που ο ταξιτζής χτύπησε τον Χιου.
 
















 mychannel.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης