Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

10 ωραίοι και καυτοί άντρες… που γεννήθηκαν γυναίκες!



Αυτοί οι δέκα άνδρες είναι όλοι επιτυχημένοι, όμορφοι, και δραστηριοποιούνται  σε επιλεγμένους τομείς ο καθένας τους. Είχαν, επίσης, όλοι γεννηθεί.....  γυναίκες!





01. Balian Buschbaum




Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 ως Yvonne Buschbaum και ήταν παίκτρια του πόλο στην Γερμανία. Το 2007 λόγω τραυματισμού σταμάτησε το πόλο και αποφάσισε να κάνει θεραπεία αλλαγής φύλλου.
Το 2008 άλλαξε και επίσημα το όνομα της και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου για να γίνει άντρας.


02. Buck Angel




Ο Buck το 2007 βγήκε νικητής στα βραβεία  «Adult Video News Award "Transsexual Performer of the Year "».
Σήμερα δουλεύει ως δικηγόρος, εκπαιδευτικός, λέκτορας και συγγραφέας, και έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής.


03. Loren Cameron




Ο Loren Rex Cameron είναι ένας Αμερικανός ακτιβιστής φωτογράφος, συγγραφέας και τρανσέξουαλ. Το έργο του περιλαμβάνει την αυτοβιογραφία  και την αυτο-προσωπογραφία του και φωτογραφίες από τρανσέξουαλ άτομα που παρέχουν μια οπτική επιβεβαίωση των τρανσέξουαλ για την απομυθοποίηση τους στον μη  τρανσέξουαλ θεατή.


04. Ian Harvie




Ο Αμερικανός  Ian Harvie είναι ένας stand-up κωμικός ο οποίος χρησιμοποιεί συχνά την τρανσεξουαλικότητα του ως υλικό για τα έργα του. Έχει εμφανιστεί με την Margaret Cho και πολλές άλλες αξιοσημείωτες προσωπικότητες και είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στην κοινότητα της ποπ κουλτούρας των ΛΟΑΤ.


05. Lucas Silveira




Γεννήθηκε στον Καναδά το 1979, ο Lucas Silveira έγραψε ιστορία καθώς είναι ο πρώτος φανερά trans άντρας σε ροκ συγκρότημα που προωθείτε από μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Silveira είναι τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός  για τους Cliks.


06. Katastrophe




Ο Rocco Kayiatos είναι γνωστός ως Katastrophe, ένας αμερικάνος  hip-hop ράπερ και παραγωγός. Ο Kayiatos είναι ευρέως γνωστός ως ο πρώτος φανερός  τρανσέξουαλ τραγουδιστής  στο hip- hop.


07. Thomas Beatie




Ο Thomas Beatie κέρδισε τη διεθνή προσοχή γιατί ήταν ο πρώτος έγκυος «άντρας». Γεννήθηκε ως γυναίκα και έζησε την ζωή του έτσι ως τα 20 του χρόνια. Στην συνέχεια άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες για θεραπεία αλλαγής φύλλου, αλλά αποφάσισε να κρατήσει τα σεξουαλικά του όργανα έτσι ο ίδιος και η σύζυγος του που δεν μπορούσε να συλλάβει να κάνουν τα δικά τους παιδιά με σπέρμα από δότη.
Έχουν 3 παιδιά






08. Ryan Sallans




Ο Ryan Sallans γεννήθηκε ως Kimberly Ann Sallans, και πλέον είναι δημόσιος ομιλητής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ και μιλάει για ζητήματα αλλαγής της υγειονομικής περίθαλψης. Έχει παρουσιαστεί στο "Larry King Live!" και στο κανάλι LOGO, καθώς και σε αμέτρητα περιοδικά και άλλα έντυπα.






09. Andreas Krieger




Ο  Andreas Krieger ήταν Γερμανός σφιαροβόλος που αγωνίστηκε ως γυναίκα στην ανατολική γερμανική ομάδα στίβου. Από τις αρχές της εφηβείας του είχε πάρει αναβολικά στεροειδή εν αγνοία του, που τον οδηγούσαν στο  να γίνει όλο και πιο αρρενωπός στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά. Ο Krieger αποσύρθηκε από το άθλημα το 1990 και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1997, και έχει πει δημοσίως ότι επιθυμούσε να μην ήταν τόσο υπό την επήρεια ναρκωτικών, έτσι ώστε να μπορούσε να ανακαλύψει τις προτιμήσεις του μόνος του.


10. Chaz Bono




Ο Chaz Bono γεννήθηκε ως Chastity Bono, και ήταν η κόρη του διάσημου ντουέτου Sonny και η Cher. Μεγαλωμένη με τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε ότι ήταν λεσβία στα 25 πριν συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα ήταν τρανσέξουαλ.
Ο  Chaz υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου σε διάρκεια δύο ετών και τώρα ζει ευτυχισμένα τη ζωή του ως άντρας.  Ο Chaz  πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή Dancing With The Stars .

Chaz Bono: Then and now


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης