Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ερωτικές προβλέψεις 2012: Οι κρίσιμες ημερομηνίες του έρωτα!


Ζώδια αισθηματικά: Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2012...









 ΚΡΙΟΣ: Κάποιες καταστάσεις, που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό, με την πολύμηνη παραμονή του Κρόνου στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, σας άφησαν μια πικρή γεύση ή σας έκαναν να νιώσετε απογοήτευση για την πορεία μιας σημαντικής αισθηματικής σχέσης. Παρηγορηθείτε και σύντομα τα πράγματα αλλάζουν. Ένα θαυμάσιο διάστημα για τα ερωτικά ζητήματα ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου και επεκτείνεται μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν ο πλανήτης της αγάπης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιό σας. Από τις αρχές Απριλίου βιώνετε την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς αφού με την Αφροδίτη μέσα από τους Διδύμους θα υπάρξουν συγκυρίες και γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία την καθημερινότητα. Μέχρι τον Ιούλιο θα είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αφού θα λείψει το περιτύλιγμα μιας στείρας ρομαντικής φαντασίωσης και θα δείτε την πραγματικότητα, έχοντας όλες τις δυνατότητες να την αντιμετωπίσετε και να την απολαύσετε δίχως ενδοιασμούς. Αν αναρωτιέστε σχετικά με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα βρείτε πολύ θετικές απαντήσεις μετά τις 3 Ιουνίου -με την παράλληλη διέλευση της Αφροδίτης και του Δία από τους Διδύμους- όταν ο σύντροφός σας, σας δώσει έμπρακτες αποδείξεις της αγάπης του. Μάλιστα, ο τυχερός Δίας θα παραμείνει στην πιο «επικοινωνιακή» γωνία του ωροσκοπίου σας για ένα ολόκληρο χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2013) σηματοδοτώντας μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής σας.



ΤΑΥΡΟΣ: Με ένα αρκετά ευχάριστο τρόπο έκανε την είσοδό της η νέα χρονιά για τον αστερισμό σας, αφού τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της συναισθηματικής σας ζωής, την τελευταία περίοδο του 2011. Οι συγκεκριμένοι πλανήτες άμβλυναν τις δυσκολίες και έφεραν καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Ακολουθεί μια αρκετά ήρεμη και ουδέτερη περίοδος, ενώ θα υπάρξει ακόμα μια καλή ευκαιρία για βελτίωση από τις 5 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου όταν η Αφροδίτη περάσει στον αστερισμό σας και τονίσει τη γοητεία σας. Από τον Οκτώβριο και μετά καθώς ο Κρόνος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των σχέσεων αρχίζει η περίοδος των αισθηματικών εκκαθαρίσεων. Αν η αφοσίωση στη σχέση σας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, είναι γιατί πολύ πιθανό τα αισθήματά σας να έχουν αλλάξει. Από εκεί και μετά θα πρέπει να ενεργήσετε με σύνεση και να αποφύγετε να ανταποδώσετε ένα λάθος του συντρόφου σας με εκδικητική διάθεση. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο, αφήστε να περάσει η κρίσιμη στιγμή προτού πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Κρατείστε μια θέση αναμονής, υιοθετείστε μια ουδέτερη συμπεριφορά και μην απαντάτε σε προκλήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα από τις 27 Νοεμβρίου και ολόκληρο τον Δεκέμβριο όταν οι καταστάσεις θα είναι λιγότερο πιεστικές και οι προοπτικές πολύ πιο ευοίωνες.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σας ζητήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται ότι επηρέασε άμεσα τον ψυχισμό σας. Μέχρι το τέλος του Γενάρη αποφύγετε να ανακαλείτε παλιά τραύματα και απαγορεύστε στην μελαγχολία ή την απογοήτευση να σας καταβάλουν. Είναι σημαντικό την περίοδο αυτή να αφήσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος να φύγουν από τη ζωή σας και να επιτρέψετε στη χαρά και τη θετική σκέψη να πάρουν θέση. Ένα αρκετά καλό διάστημα για την πορεία των συναισθηματικών σας διαφαίνεται από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου με την Αφροδίτη στον Κριό, δεν θα λείψουν όμως και οι εντάσεις λόγω της πολύμηνης παρουσίας του Άρη στην Παρθένο. Από τις 4 Απριλίου θα νιώσετε πολύ καλύτερα μιας και τότε η Αφροδίτη ξεκινά την ετήσια διέλευσή της μέσα από το δικό σας ζώδιο και θα φέρει μια σειρά από σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες. Εκμεταλλευθείτε το διάστημα αυτό αφού μέχρι τις 7 Αυγούστου θα μπορέσετε με πολύ περισσότερη άνεση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση ή στο γάμο σας. Αρκετά ερωτικές και παθιασμένες δείχνουν οι διακοπές σας. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της χρονιάς λειτουργείστε με σύνεση για να διαφυλάξετε τα κεκτημένα από την καταλυτική επίδραση των εκλείψεων.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει σταδιακά από τις 3 Φεβρουαρίου όταν με την παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανακαλύπτετε κάποιες σωστές λύσεις στα ερωτικά ζητήματα παρόλο που ακόμη δεν εμπιστεύεστε απόλυτα τα ταλέντα και τις αξίες σας. Το να ισορροπεί κάποιος ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την υπευθυνότητα δεν είναι εύκολο, είναι όμως απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά η θέση της Αφροδίτης στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας, ενισχύοντας τον ψυχισμό σας και εσείς θ’ αρχίσετε να δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να απαιτείτε αυτά που σας αξίζουν από το σύντροφό σας. Μια καταπληκτική περίοδος ξεκινά από τις 8 Αυγούστου για τα ερωτικά ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου αποφασίζετε να κλείσετε για πάντα κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με κέφι αφού σας κρατούσαν κατά κάποιο τρόπο δέσμιους των καταστάσεων. Και έπονται τα καλύτερα. Από τις αρχές Οκτωβρίου έχουμε…. διπλογιόρτι στον αστερισμό σας. Από τη μία πλευρά η Αφροδίτη κάνει τη διέλευσή της από την Παρθένο και ανοίγει νέους ορίζοντες για την εξέλιξη των αισθηματικών. Η χαρά και η ικανοποίηση συνδυάζεται με την ωριμότητα που σας χάρισε ο Κρόνος τα δύο τελευταία χρόνια. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε νέες βάσεις, καθώς ο «δάσκαλος» των πλανητών γίνεται βοηθητικός προς το ζώδιό σας.



ΛΕΩΝ: Οι περισσότεροι κάνοντας τον απολογισμό σας σίγουρα δεν έχετε παράπονα αφού οι βασικές σας αξίες και ανάγκες δείχνουν να έχουν καλυφθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό δίνει εύνοια στα ερωτικά ταξίδια, στην ανταλλαγή απόψεων και μια γλυκιά σύμπνοια με τον σύντροφό σας. Ακόμα καλύτερα δείχνουν τα ερωτικά δρώμενα ολόκληρο τον Φεβρουάριο, όταν η Αφροδίτη στον Κριό σε συνδυασμό με τον Ουρανό, δεν σας αφήνουν να πλήξετε. Το πάθος και η ζήλια συμβαδίζουν, τα ερωτικά υπονοούμενα και το φλερτ κυριαρχούν στην καθημερινότητα. Το δίμηνο Απρίλιος-Μάιος μοιάζει μάλλον μεταβατικό και αρκετά ήρεμο, αν δεν δώσετε αφορμές για σχόλια. Από τον Οκτώβριο ο Κρόνος στο Σκορπιό έρχεται να ελέγξει τις επιλογές σας, ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα από 7/9 μέχρι 3 Οκτωβρίου χρωματίζει ερωτικά τις επαφές σας. Η επικοινωνία με τους αγαπημένους ανθρώπους δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη το τελευταίο τρίμηνο, ειδικά αν σχετίζεστε με άτομα που δεν συμπαθείτε πραγματικά, ή βρίσκεστε στο τέλος ενός δεσμού. Θα πρέπει να γνωρίζετε πάντως ότι είναι καλύτερα να κατευθύνετε εσείς τον εαυτό σας και να μη γίνεστε έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων. Από τις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ανεβάζει και πάλι την ερωτική διάθεση στα ύψη καθώς και τον αριθμό των θαυμαστών σας. Εδώ χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και επιλογές αφού μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις σχετικά με μια σημαντική σας σχέση ή με κάποιο σύντροφο από το παρελθόν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως ο πρώτος μήνας του 2012 να μη σας βρίσκει στην καλύτερη συναισθηματική περίοδο, σηματοδοτεί ωστόσο την απαρχή ενός νέου κύκλου αφού τώρα ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος που θα σας επιτρέψει να πάρετε όλες τις απαντήσεις για τις άλυτες μέχρι τώρα ερωτικές «εξισώσεις». Η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, για βοηθήσει σημαντικά στο ξεκαθάρισμα του ερωτικού τοπίου. Οι περισσότεροι από σας περάσατε από αρκετές φάσεις μέχρι να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που στην πραγματικότητα σας καλύπτει συναισθηματικά και ερωτικά . Μέχρι τις 3 Ιουλίου πάντως, θα έχετε παρέα στο ζώδιό σας τον Άρη και θα χρειαστεί σύνεση. Αν βρίσκεστε στο τέλος μιας σχέσης είναι πολύ πιθανό να καυγαδίσετε ή ακόμα και να απομακρυνθείτε καθώς ο κόκκινος πλανήτης βγάζει απωθημένα στην επιφάνεια. Αν πάλι θέλετε να σώσετε το δεσμό σας, θέστε νέες βάσεις και αποφύγετε την επανάληψη των ίδιων σφαλμάτων. Το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος παρουσιάζεται αρκετά πιο πλούσιο σε ερωτικά γεγονότα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι πολύ ανεβασμένη τον Οκτώβριο όταν η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιό σας προκαλέσει έντονα καρδιοχτύπια αναμφίβολης ωστόσο διάρκειας. Επενδύστε ερωτικά τον Νοέμβριο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, όταν ένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας θα αναθερμάνει την φλόγα του έρωτα και θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα, και γοητευτείτε από τη ρομαντική ατμόσφαιρα που φέρνει ο Δεκέμβριος στην αισθηματική σας ζωή.



ΖΥΓΟΣ: Με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων και τον Κρόνο να έχει κάνει κατάληψη στο δικό σας ζώδιο, οι σχέσεις σας τα δύο τελευταία χρόνια χρωματίζονται από μια «περίεργη» διάθεση. Είναι αλήθεια ότι η εργασία σας έχει γίνει «απαιτητική» και δεν έχετε τόσο κέφι για … έρωτες. Η σοφία ενός πολεμιστή που γνωρίζει πότε να αγωνίζεται και πότε να υποχωρεί σίγουρα σας χρειάζεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου όταν ο Κρόνος αποχωρήσει από τον αστερισμό σας. Μέχρι τότε πάντως θα πρέπει να επιδείξετε όλες τις ικανότητες αυτοελέγχου που διαθέτετε. Αν πραγματικά θέλετε να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας, κάντε υπομονή, και δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις του συντρόφου σας, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις. Μετά τις 11 Ιουνίου θα έχετε σημαντική βοήθεια από τον Δία, ενώ συγχρόνως θα δέχεστε τα δώρα της Αφροδίτης, που θα κάνει μια πολύμηνη διέλευσή από τους Διδύμους, από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Μέσα στο καλοκαίρι μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα δεν μπορέσατε μέσα σε δύο χρόνια, ακόμα και να αλλάξετε τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τον Άρη στο ζώδιό σας (4/7—23/8) αν συγκρατήσετε τα νεύρα σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στα αισθηματικά σας ζητήματα. Εκείνο το διάστημα αποφύγετε παράλληλες καταστάσεις που ίσως σας προβληματίσουν και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά από τη στιγμή που το ταίρι σας σάς προκαλέσει με τη συμπεριφορά του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήδη από τον Ιούνιο του 2011 ο Δίας μέσα από τον τομέα των σχέσεων φροντίζει για τη καλή εξέλιξη των συναισθηματικών σας, ενώ η αρμονική σχέση του τυχερού πλανήτη με τον σεξουαλικό Πλούτωνα σας παραδίδει τα κλειδιά της ευτυχίας. Η πλανητική αυτή διάταξη διαρκεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του 2011 και έχει σαν αποτέλεσμα τον έρωτα σε όλες τις εκφράσεις του να κυριαρχεί στην καθημερινότητα και να δίνει καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τις 5 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου μέσα από τον Ταύρο φέρνει καινούργια πρόσωπα στο δρόμο σας, ενώ το ερωτικό στοιχείο παίρνει διαστάσεις πυρηνικής έκρηξης από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου με την Άρη στο Ζώδιό σας. 22 Νοεμβρίου με 15 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη του έρωτα στο δικό σας ζώδιο ζείτε το πάθος σε βάθος. Πρόκειται ίσως για το πιο σέξι διάστημα της χρονιάς. Για να φτάσετε όμως στην ψυχική ολοκλήρωση, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Με την αγάπη για οδηγό σας όλα θα φωτίσουν και θα ανακαλύψετε τις λύσεις στις αισθηματικές αναζητήσεις μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, όταν με τον Κρόνο στον αστερισμό σας θα είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για τις βαθύτερες σας ανάγκες και θα προχωρήσετε στις αποφάσεις εκείνες που θα φέρουν την ευτυχία και την πλήρωση.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια θαυμάσια ερωτική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών. Από τη μία πλευρά ο Δίας από τον Ιούνιο έρχεται να εγκατασταθεί στο ζώδιο των Διδύμων για να δώσει σταθερότητα και διάρκεια στην αισθηματική σας σχέση. Μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ο πλανήτης της επέκτασης στον τομέα των σχέσεων ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη και φέρνει πολλές ευκαιρίες για του αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Ήδη όμως από τις 4 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Από το Πάσχα και μετά η αισθηματική σας ζωή γίνεται πολύ πιο πλούσια, πολύ πιο γλυκιά. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης με την Αφροδίτη «απέναντί» σας και τον Άρη στην Παρθένο, αφήστε την αγάπη να γίνει οδηγός σας. Οι σχέσεις και ειδικά εκείνες που έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες δεσμεύσεις, όπως είναι ο γάμος, αλλά και οι έρωτες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας στη διάρκεια του καλοκαιριού. Καθώς ο Δίας θα συνεχίζει την πορεία του στον έβδομο οίκο σας και τη γωνία του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον γάμο, οι ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση δεκαπλασιάζονται στο τελευταίο τετράμηνο του 2012. Τώρα ξεκινάει μια θαυμάσια περίοδος για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να λύσετε παρεξηγήσεις και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Νοέμβριος και Δεκέμβριος αποτελούν το καλύτερο δίμηνο για τις επιδιώξεις σας. Αν έχετε βρει το τέλειο ταίρι, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας τους δύο τελευταίους μήνες του 2012.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δύο από τους πιο ερωτικούς πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκονται στα φιλικά ζώδια των Ιχθύων και της Παρθένου αντίστοιχα. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη συγκυρία που, σε συνδυασμό με τον Δία στον Ταύρο, θα μπορούσε να φέρει τα καλύτερα στον έρωτα μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Τον πιο σημαντικό ρόλο ωστόσο φαίνεται ότι θα τον παίξει πλέον ο Πλούτωνας, που έχει βάλει… στοίχημα να σας μεταμορφώσει και να αλλάξει εκ των βάθρων τις αισθηματικές σας προσδοκίες. Μια καινούργια αρχή φαίνεται να χαράζει καθώς θα είστε πολύ πιο κατασταλαγμένοι θα θελήσετε να χτίσετε πάνω σε γερές βάσεις, ακόμα και να αποφασίσετε μια δέσμευση ζωής. Μάλιστα, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται τον περισσότερο καιρό-μέχρι τις 3 Ιουλίου-στην φιλική Παρθένο οι πιθανές αντιπαραθέσεις δεν φαίνεται ότι θα έχουν μεγάλη διάρκεια και ένταση. Η σεξουαλικότητά σας απογειώνεται στα τέλη της χρονιάς και σας σπρώχνει στην αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου, εκείνου που ίσως και να λείπει από τη ζωή σας. Για να βιώσετε μια αληθινή αίσθηση πληρότητας στην ερωτική σας σχέση θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες από τις παλιές σας αναστολές και να αφήσετε τον έρωτα να σας παρασύρει. Η ενέργεια που θα ρέει τους τελευταίους μήνες της χρονιάς από την καρδιά σας θα είναι ένα μαγικό ελιξίριο που θα σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση του στόχου σας. Είτε είστε στην αρχή μίας σχέσης, είτε έχετε ήδη μια μακροχρόνια σχέση, είναι η καλύτερη εποχή για να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει να είστε βαθιά δεμένοι με το ταίρι σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα ερωτηματικά σχετικά με την ερωτική σας ζωή πολλαπλασιάζονται, το θέμα όμως είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, για να μπορέσετε να κατακτήσετε εκείνο που στο βάθος επιθυμείτε. Αν η σχέση σας έχει ατονήσει, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε γιατί έχει συμβεί αυτό. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι εσείς έχετε αλλάξει και οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές. Οτιδήποτε και να συμβαίνει, προετοιμαστείτε για το καλύτερο, για αυτό που περιμένατε εδώ και καιρό. Από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους και τον χώρο εκείνο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το έρωτα. Αν πραγματικά προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας, τότε θα πάρετε τα δώρα που προσφέρει ο Δίας μέσα από το ίδιο ζώδιο, από τις 3 Ιουνίου και για ένα χρόνο. Ο Ουρανός, που συνεχίζει την πορεία του στον Κριό, εγκαινιάζει μια εποχή που μπορείτε να καταφέρετε εκπληκτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Καθώς ο Άρης θα κινείται μέχρι τον Ιούλιο στον όγδοο οίκο σας, το σεξ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα κλέψει το χρόνο σας με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο. Ολόκληρη η περίοδος προσφέρει το ιδανικό σκηνικό, για να ζήσετε μια σχέση παθιασμένα ερωτική. Να μην ξεχνάτε πάντως, ότι από τον Οκτώβριο ο Κρόνος μέσα από τον Σκορπιό, θα κρίνει τις σχέσεις σας.



ΙΧΘΥΕΣ: Η περίοδος αυτή βρίσκει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας (θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου). Ο πλανήτης του έρωτα προστατεύει τις σημαντικές σας σχέσεις και φέρνει καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του αστερισμού σας. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες η πολύμηνη παρουσία του Άρη από την Παρθένο ίσως να έφερε κάποιες ανακατατάξεις ή ακόμη και αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή: πρόκειται για μια διέλευση που απαιτεί ψυχραιμία, καθώς ο κόκκινος πλανήτης θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τον Ιούλιο. Ένας μήνας που θα βελτιώσει τις καταστάσεις και θα ανανεώσει την ερωτική σας διάθεση είναι ο Μάρτιος, όταν η Αφροδίτη θα πραγματοποιεί το πέρασμά της από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου. Η ταυτόχρονη διέλευση του Δία από το ίδιο ζώδιο θα απογειώσει την ερωτική ζωή σας. Από το τέλος Αυγούστου μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Με τη διέλευση αυτή η σαρκική επαφή παίρνει το ρόλο του θεραπευτή και έρχεται να επουλώσει τα τραύματα που προκλήθηκαν από τις τελευταίες συγκρούσεις είτε μέσα στο γάμο σας είτε με μια σχέση που εσείς θεωρείτε σημαντική. Καθώς ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας και τις βαθύτερες ανάγκες του, μοιράζεστε τη χαρά της αγάπης και την ευτυχία που φέρνει ο έρωτας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, έχετε τα μάτια σας ανοικτά τον Σεπτέμβρη . Μια τυχαία συνάντηση μέσα σε κοινωνικές συναναστροφές έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε φλογερό ειδύλλιο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»



























myastro.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης