Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Φίδι Με Ανθρώπινο Κεφάλι Βρέθηκε Στη Μαλαισία!


paraksena3 200x125 ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Φίδι με ανθρώπινο κεφάλι βρέθηκε στη Μαλαισία!
Πάντα έχουμε αμφιβολίες κι έιμαστε υποψιασμένοι αλλά…WTF συμβαίνει???
Εάν αυτό το τρομακτικό πλάσμα είχε ουρά ψαριού, θα λέγαμε πως είναι μια πολύ άσχημη και….
τρομακτική γοργόνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα φίδι που έχει ανθρώπινα χέρια και ανθρώπινο(;) κεφάλι, το οποίο κοσμεί μια πλούσια και ξανθιά κόμη.
Το εν λόγω «ανθρωπόφιδο» ανακάλυψαν αγρότες στη Μαλαισία προ μηνών, όμως είναι ένα θέμα που συζητιέται ακόμη πολύ έντονα στο διαδίκτυο και οι απόψεις για τον αν και σε πιο βαθμό μια τέτοια είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ποικίλουν.
Σύμφωνα με τους «θηριοδαμαστές» του, πάντως, δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά και άλλα, αφού το συγκεκριμένο φίδι το βρήκαν παρέα με ένα αρσενικό. Όπως ισχυρίζονται οι μάρτυρες, το πλάσμα , το οποίο μάλλον λόγω του μήκους και του χρώματος των μαλλιών του είναι θηλυκό, άρχισε να βγάζει περίεργες κραυγές, σα να παρακαλούσε να απελευθερωθεί και να γυρίσει πίσω στα βουνά και στο αρσενικό.
Το «φαντασμαγορικό» αυτό θέαμα, όπως γράφτηκε στον τοπικό Τύπο, έγινε έκθεμα και πόλος έλξης πολλών ανθρώπων, οι οποίοι, αφού πρώτα πλήρωσαν ένα γερό χρηματικό ποσό, όταν έφτασαν στην… πηγή, ανακάλυψαν πως το τέρας – φίδι, δεν υπάρχει πια εν ζωή και είναι… βαλσαμωμένο.
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης