Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τον έκαιγε με τσιγάρα και τον βάραγε με την ηλεκτρική σκούπα - Τον κακοποιούσε η κοπέλα του και έκανε πλαστική προσώπου


Το φως της δημοσιότητας «βλέπουν» συνεχώς ειδήσεις σχετικά με κακοποιημένες γυναίκες οι οποίες ζουν έναν καθημερινό εφιάλτη στα χέρια των συζύγων τους… Όμως και οι άντρες πέφτουν θύματα βίας από τις γυναίκες…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ian McNicholl από το Hull, ο οποίος βασανίστηκε τόσο πολύ από την φίλη του που παραλίγο να χάσει το ένα του χέρι και αναγκάστηκε να κάνει πλαστική εγχείρηση για τις ουλές που του άφησε.

Ο 49χρονος ζούσε ένα εφιάλτη για δύο ολόκληρα χρόνια στα χέρια της φίλης του που έχει ύψος 1, 52 περίπου! Μέχρι και λευκαντικό του έχει ρίξει στα μάτια!!!

Επιπλέον υπέφερε από κατάγματα στο κρανίο του, στα μάγουλα και την μύτη του ενώ είχε τρία σπασμένα πλευρά και τρομερά εγκαύματα στο χέρι του από σίδερο…


Η Michelle Williamson, άναβε τσιγάρα και τα έσβηνε πάνω στον σύντροφό της καθώς πίστευε πως έχει ερωμένη…

Ο Ian που τώρα προετοιμάζεται για χειρουργείο δήλωσε «Ήταν εκεί γύρω στα Χριστούγεννα του 2006 όταν για πρώτη φορά με κατηγόρησε ότι βγαίνω με άλλη γυναίκα. Μου έδωσε μπουνιά και μου μαύρισε το μάτι».

Στην συνέχεια έπεσε στα πόδια του ζητώντας του συγχώρεση και μετακόμισε στο διαμέρισμά του στο Grimsby.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, του επιτέθηκε με ηλεκτρική σκούπα…

Το χειρότερο όμως βασανιστήριο που του έκανε είναι όταν του έριξε καυτό νερό και ενώ εκείνος σφάγιαζε από τους πόνους, εκείνη ξαναέβρασε την κατσαρόλα και την έριξε πάλι πάνω του.


«Δεν μπορούσα να ξεφύγω από εκείνη γιατί μου έλεγε πως η οικογένειά της είναι αναμεμειγμένη με εγκληματικές πράξεις και πως θα με σκότωναν αν την χώριζα… Μεγάλωσα με την ιδέα ότι δεν πρέπει να σηκώσεις ποτέ χέρι σε γυναίκα και δεν το έκανα ποτέ!»

Την νύχτα πριν συλλάβουν την σύντροφό του Michelle, ο Ian πέρασε επτά βασανιστικές ώρες όπου εκείνη τον χτυπούσε με μια μεταλλική μπάρα..

Χάρη σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το μαρτύριο του σταμάτησε… Η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα και συνέλαβε την γυναίκα.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης