Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

53χρονος πέθανε όταν αρουραίοι έφαγαν τα γεννητικά του όργανα μέσα σε νοσοκομείο


53χρονος πέθανε όταν αρουραίοι έφαγαν τα γεννητικά του όργανα μέσα σε νοσοκομείο

Ένας ασθενής πέθανε στο νοσοκομείο όταν αρουραίοι έφαγαν τα γεννητικά του όργανα.Ο Arun Sandhukha, 53ετών, από το Sreerampore, εισήχθη στη μονάδα επειγόντων περιστατικών Νοσοκομείου στην Καλκούτα στη Δυτική Βεγγάλη στις 11 Δεκεμβρίου με πνευμονία.
Αλλά στις 23 Δεκεμβρίου, όταν η οικογένειά του πήγε να τον επισκεφτεί, τον βρήκαν στο κρεβάτι μέσα σε μια λίμνη αίματος, σύμφωνα με δημοσίευμα ασιατικής εφημερίδας.
"Καμία νοσοκόμα δεν βρέθηκε κοντά του, ενώ εκείνος σφάδαζε από τον πόνο. Αρουραίοι τσιμπούσαν το πέος του", ισχυρίστηκε ένας από τους συγγενείς του στην εφημερίδα.

Αργότερα την ίδια ημέρα, γύρω στις 16:15, ο κ. Sadhukha πέθανε από το φρικτό τραυματισμό του. Οι νοσοκομειακές αρχές παραδέχθηκαν την ύπαρξη των αρουραίων στο θάλαμο.
Ήταν ένας τρομερός μήνας για τα νοσοκομεία της Ανατολικής Ινδίας.
Νωρίτερα, στις 9 Δεκεμβρίου, το ιατρικό προσωπικό εγκατέλειψε τους ασθενείς σε πυρκαγιά που σκότωσε 89 ανθρώπους, ανέφερε η Huffington Post.
Η αστυνομία είπε ότι έξι διευθυντικά στελέχη του νοσοκομείου κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Ο καπνός κατέκλυσε το επταόροφο νοσοκομείο Amri στην πόλη, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Κάτοικοι κοντινής παραγκούπολης παρατήρησαν τον καπνό και τη φωτιά και έσπευσαν στο Νοσοκομείο Amri να βοηθήσουν, αλλά μπλοκαρίστηκαν από φρουρούς ασφαλείας οι οποίοι επέμεναν ότι ήταν μόνο μια μικρή φλόγα.
Οι διασώστες βρήκαν 73 πτώματα στο κτίριο και άλλοι 16 πέθαναν από τα τραύματά τους αργότερα, δήλωσε ο Danayati Sen, αξιωματούχος της αστυνομίας στην Καλκούτα. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονταν σε εισπνοή καπνού.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης