Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αποφασίζουν για το «διαζύγιο»


Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν 600.000 ευρώ από τις οφειλές προς τον παίκτη

Αποφασίζουν για το «διαζύγιο»Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει ο Χιλιανός στόπερ από τον ΠΑΟΚ και θα υπογράψει (για τα επόμενα δύο χρόνια) στην Κόλο Κόλο.

Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν, λόγω και του «κουρέματος» της τάξης του 20% που αποφασίστηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, να γλιτώσουν περίπου 600.000 ευρώ, από τις οφειλές προς τον 33χρονο παίκτη μέχρι το τέλος του 2011, αλλά από το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Κοντρέρας έπαιξε σε 11 αγώνες (6 για το πρωτάθλημα και 5 για το Europa League), έχοντας 775 συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Τα πλάνα του Μπόλονι
Κλειστά έχει κρατήσει ο Λάζλο Μπόλονι τα χαρτιά του εν όψει του αγώνα (04/01, 17:15) του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Η χθεσινή - πρώτη προπόνηση για το 2012 – ευχάριστα και δυσάρεστα νέα στον Ρουμάνο τεχνικό. Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Λίνο επέστρεψαν κανονικά στη Θεσσαλονίκη και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για να ανεβάσουν σταδιακά ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Αραούχο Έτο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη προπόνηση. Επίσης, ο Κοστίν Λαζάρ δεν μπόρεσε να προπονηθεί λόγω γαστρεντερίτιδας, αλλά λογικά δεν θα υπάρξει θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Θανάσης Παπάζογλου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης, αφού δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τους τραυματισμούς.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης