Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Αφοπλιστική Εξομολόγηση Της Ζέτας Μακρυπούλια [Video]

Το ότι κάνουν σχέδια για οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα για γάμο. «Πρόταση γάμου… δεν έγινε ποτέ», είπε η ηθοποιός και μίλησε για το μονόπετρο που της χάρισε ο καλός της, τον τρόπο που έγιναν ζευγάρι και την συγκατοίκησή τους.
«Κάνουμε όνειρα για παιδιά, κάποια στιγμή θα θέλαμε να κάνουμε. Ξεκίνησαν τα όνειρα αυτά από αρκετά νωρίς, κυρίως από την πλευρά του Μιχάλη.
Αλλά ζούμε το τώρα», είπε η Ζέτα στο «Πρωινό Mou», προσθέτοντας πως η ίδια δυσκολεύεται να φανταστεί τον εαυτό της μανούλα λόγω των ευθυνών και περιμένει να «ξυπνήσει» το μητρικό της ένστικτο.
Τονίζοντας πως ο Μιχάλης την έβγαλε από την δύσκολη θέση όταν ανακοίνωσε την σχέση τους, η ηθοποιός διέψευσε με την σειρά της τα σενάρια που τους θέλουν να παντρεύονται.
«Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο για τον ένα χρόνο σχέσης. Αν είναι να παντρευτώ, θα το πω», συνέχισε η Ζέτα, με την αμηχανία της να είναι φανερή όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα αυτό… «Ίδρωσα τώρα», παραδέχθηκε.
Όσο για το πώς έγιναν ζευγάρι; «Με γοήτευσε ο τρόπος που με διεκδίκησε, με άφησε άφωνη. Ούτε που κατάλαβα από πού μου ήρθε! Με διεκδίκησε πολύ ωραία, έξυπνα, επίμονα και πολύ μάγκικα», εξομολογήθηκε η Ζέτα, προσθέτοντας πως αποφάσισαν να συγκατοικήσουν μετά από δύο εβδομάδες σχέσης!
Πάντως, η συγκατοίκηση έχει και τα… κακά της, καθώς η ηθοποιός δεν έκρυψε πως υπάρχουν φορές που διαφωνεί με τον καλό της, έχοντες και οι δύο εκρηκτικό ταπεραμέντο και μια σχέση που «είναι πολύ κόκκινο»!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης