Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ένας μπαμπουίνος... πολύ σκληρός για να πεθάνει


Συνέχιζε να επιτίθεται σε κατοίκους αν και είχε δεχτεί πάνω από 50 σφαίρες

Ένας μπαμπουίνος... πολύ σκληρός για να πεθάνειΤον τρόμο είχε σπείρει σε μία πόλη της Νότιας Αφρικής, ένας μπαμπουίνος ο οποίος συνήθιζε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να κλέβει τρόφιμα! Μάλιστα, μέχρι να αιχμαλωτιστεί από τις Αρχές της πόλης είχε φανεί... πολύ σκληρός για να πεθάνει, μιας και είχε δεχθεί πάνω από 50 σφαίρες!

Οι σφαίρες φάνηκαν μετά από ακτινογραφίες τις οποίες πραγματοποίησαν στον μπαμπουίνο κτηνίατροι, μετά την θανάτωση του από τις Αρχές του Κέιπ Τάουν.

Ο Fred, όπως είναι η ονομασία που οι κάτοικοι είχαν δώσει στο ζώο, είχε μάθει να ανοίγει τσάντες και να κλέβει φαγητό από αυτοκίνητα και σπίτια παρά τους πυροβολισμούς που είχε δεχτεί στο σώμα και το κεφάλι. Αρκετοί άνθρωποι, μέχρι τη στιγμή που αιχμαλωτίστηκε, είχαν νιώσει τα δόντια του Fred, ο οποίος προκειμένου να αμυνθεί δάγκωνε.





Σύμφωνα με έναν κτηνίατρο που τον εξέτασε, ο Fred «δάγκωνε σαν λιοντάρι και έτρεχε σαν τσίτα»! Όπως σημείωσε η συμπεριφορά του ζώου θύμιζε γκάγκστερ καθώς όποιος έμπαινε στο δρόμο του αντιμετώπιζε βία.





Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης