Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Οι ειδοποιήσεις του Facebook αποκτούν μυρωδιές! (video)

Το Olly είναι μία μικρή USB-powered συσκευή που μετατρέπει τις διάφορες online ειδοποιήσεις, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, tweets και Facebook messages, σε…
μυρωδιές!


Σχεδιασμένο από την Mint Digital Foundry, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε ήταν μία αρκετά καινοτόμα και έξυπνη ιδέα, που όμως δεν είχε προχωρήσει σε ένα εμπορικά διαθέσιμο προϊόν.

Σήμερα, το Olly έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα μιας και δημοσιεύτηκε στο Kickstarter. Η ομάδα επιδιώκει να συγκεντρώσει 27.000 ευρώ από όσους προτίθενται να συνεισφέρουν, για να καταφέρει να το υλοποιήσει.

Κάθε συσκευή Olly περιέχει ένα μικρό δίσκο, τον οποίο και μπορείτε να γεμίσετε με όποιο αιθέριο έλαιο ή άρωμα εσείς επιθυμείτε.

Στη συνέχεια, μέσω ρυθμίσεων από το πρόγραμμά του στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε ποια μυρωδιά θα αναδύεται, ανάλογα με το ποια ειδοποίηση θα λαμβάνετε.

Το αίτημα θα παραμείνει στο Kickstarter μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου. Όποιοι «ποντάρουν» 50 δολάρια ή και περισσότερο και το ποσό-στόχος επιτευχθεί, τότε θα αποκτήσουν μία συσκευή.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης