Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

«Η Μίλαν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»


Κύριος ο προπονητής της «Κυρίας»

«Η Μίλαν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»Την άποψη ότι η Μίλαν παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Σιένα. Η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από την ομάδα του Μιλάνο. Ωστόσο, ο προπονητής της «Γιούβε» τόνισε ότι μέσα σε λίγους μήνες έχει αλλάξει η ιεραρχία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Πρέπει να ευχαριστήσω τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία θεωρούν ότι η Γιουβέντους είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά και τα πράγματα εξελίσσονται με φανταστικό τρόπο. Μέσα σε λίγους μήνες η ιεραρχία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι αστείο, όταν κοιτάω τα δημοσιεύματα που έγραφαν για εμάς το καλοκαίρι. Έλεγαν ότι δεν έχουμε κάνει μεγάλες μεταγραφές και θα έχουμε μία καταστροφική σεζόν. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να θεωρώ ότι φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η Μίλαν».







Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης