Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ TV:Απείλησε on air την Γερμανού η Ηλιάκη και η Γερμανού την είπε "SExy Σκύλα"- Δείτε το Βίντεο



Αφορμή για… απειλές στάθηκε ένα θέμα του «Μες Στην Καλή Χαρά»: η Μαρία Ηλιάκη απάντησε on air στην Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας πως ο «πόλεμος» μόλις άρχισε!
Η εκπομπή της Ναταλίας έδειξε θέμα με την διατροφή που κάνουν επώνυμες γυναίκες και, όταν έδειχνε την Μαρία, είχε ως μουσικό χαλί το τραγούδι «Sexy Bitch».

«Ωραίο τραγούδι βάλαμε στη Μαρία Ηλιάκη, sexy bitch!», σχολίασε η Ναταλία και, λίγα λεπτά αργότερα, δεν έκρυψε ότι η παρουσιάστρια του «Δέστε Τους» δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Η Μαρία επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά»και προειδοποίησε την «κυρία με την μπούκλα» -όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε την Ναταλία- ότι από αύριο κιόλας θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία «λαδί πασούμι» του «Δέστε Τους»!

«Για να καταλάβει ο κόσμος ότι το “Δέστε Τους” μας απειλεί, θα το πω στον αέρα», είπε η Ναταλία και πέρασε στην αντεπίθεση: χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το ότι η εκπομπή της Ηλιάκη δίνει ένα μήνα τώρα «λαμέ γόβα» για τα ρούχα του σκύλου της, ενώ δεν λένε το όνομά της αλλά την αποκαλούν «συγγενή του σκύλου»! Μάλιστα, ανακοίνωσε πως το «Μες Στην Καλή Χαρά» θα καθιερώσει βραβείο «SexyBitch» το οποίο θα παίρνει πάντα η… Ηλιάκη!

Φυσικά, οι δύο παρουσιάστριες έκαναν πλάκα…


Δείτε το στιγμιότυπο!



Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης