Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έπαιζε μπάσκετ ενώ βρίσκονταν σε κώμα!


Έπαιζε μπάσκετ ενώ βρίσκονταν σε κώμα! [PIC]

Την έκπληξη των γιατρών είχε προκαλέσει μια μαθήτρια λυκείου και λάτρης του μπάσκετ, που ενώ βρισκόταν σε κώμα, είχε τη «συνήθεια» να βαράει σουτ!


Η Maggie Meier από το Κάνσας των ΗΠΑ, είχε βρεθεί να πάσχει από ένα είδος μηνιγγίτιδας, κάτι που της προκάλεσε εγκεφαλικό οίδημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα, για 3 μήνες.

Η συντετριμμένη οικογένειά της, είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου και βρίσκονταν μια μπασκέτα για να της θυμίσει ποια ήταν, όταν επανακτούσε τις αισθήσεις της. Και ξαφνικά, τα αντανακλαστικά της νεαρής κοπέλας επανήλθαν και ξεκίνησε να βαράει σουτ!

Ο νευρολόγος William Graf που την παρακολουθούσε δήλωσε: «Η ενέργεια του να σουτάρεις, πρέπει να είχε ενσωματωθεί στα ένστικτα της Maggie. Η κίνηση του σουτ επανήλθε πριν ακόμη καταστεί ικανή να σηκωθεί και να περπατήσει ξανά».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, η Maggie σούταρε κάμποσες φορές και στη συνέχεια έπεφτε ξανά σε κωματώδη κατάσταση. Όταν επανήλθε οριστικά, η νεαρή κοπέλα έπρεπε να θυμηθεί ξανά διάφορες βασικές λειτουργίες όπως η ομιλία, η ανάγνωση και το περπάτημα. 

Πρόσφατα μπόρεσε να επιστρέψει στα γήπεδα του μπάσκετ προκειμένου να συνεχίσει να παίζει και κανονικά πλέον το αγαπημένο της άθλημα.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης