Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν παραδίδουμε την εθνική μας κυριαρχία»


Π. Καμμένος: Δεν θα μας κόψει κανείς τον Ζορμπά από μέσα μας

«Δεν παραδίδουμε την εθνική μας κυριαρχία»Μέσα από το διαδίκτυο θα δηλώνουν οι πολίτες τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια στο νέο κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», του Πάνου Καμμένου. 
Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι πρόκειται για μία πολυκομματική συλλογική προσπάθεια η οποία θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Όπως είπε, έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπόσχομαι ότι το κίνημα θα φέρει άσπρες μέρες, αλλά θα φέρει χαμόγελα», σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί. 

«Δεν θα μας κόψει κανείς τον ‘’Ζορμπά’’ από μέσα μας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις πιέσεις των Ευρωπαίων για τη λήψη νέων μέτρων προκειμένου να πάρουμε τη νέα δόση, ενώ ανέφερε ότι ο δανεισμός της χώρας μας είναι παράνομος.

Παράλληλα ξιφούλκησε κατά Μέρκελ και Σόιμπλε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα τους παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία. «Δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Δεν μπορούν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη», συμπλήρωσε.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης