Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τη σκότωσε για ένα στοίχημα στο facebook


Κοιτώντας το πρόσωπό του, κανείς δε θα φανταζόταν ότι αυτός ο 16χρονος νεαρός θα καταδικαζόταν σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο της πρώην φίλης του… για ένα στοίχημα για δωρεάν πρωινό!


Ο Joshua Davies και η 15χρονη Rebecca Aylward είχαν χωρίσει πριν από λίγο καιρό και όταν εκείνος της τηλεφώνησε η νεαρή κοπέλα πίστεψε ότι μπορούσαν να τα ξαναβρούν και να είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, αγόρασε καινούρια ρούχα για το ραντεβού του, μη γνωρίζοντας τις απειλές που εκτόξευε εναντίον της ζωής της ο Davies στους φίλους του, οι οποίοι θα τον κερνούσαν ένα πρωινό, αν έκανε πράξη αυτά που έλεγε!



Ο Davies σχεδίαζε να την πνίξει και να την πετάξει στο ποτάμι ή από κάποιο γκρεμό, αλλά τελικά την πήγε στο δάσος και τη σκότωσε χτυπώντας τη με μια πέτρα στο κεφάλι.

Δύο ημέρες πριν τη δολοφονία, μάλιστα, ο νεαρός είχε γράψει στο Facebook απευθυνόμενος σε ένα φίλο του: «Τι θα έκανες αν τη σκότωνα πραγματικά;» με εκείνον να του απαντάει: «Θα σε κερνούσα πρωινό».

«Μην πεις τίποτα σε κανέναν, αλλά μάλλον θα μου χρωστάς ένα πρωινό» του ανταπάντησε ο Davies.



Λίγη ώρα πριν πάει να συναντήσει την πρώην φίλη του είπε στους φίλους του ότι είχε φτάσει η ώρα.

Αφού τη σκότωσε, φώναξε τους φίλους του στο σημείο. Ο εισαγγελέας ανέφερε στο δικαστήριο ότι ένα από τα παιδιά την είδε ξαπλωμένη κάτω με το πρόσωπο να κοιτά στο έδαφος και έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά ήταν αργά.



Κατέθεσε ακόμη τα λόγια του ανήλικου δολοφόνου, όπως αυτός περιέγραψε τη δολοφονία: «Προσπάθησε να με αποφύγει και τότε αποφάσισα να το κάνω. Προσπάθησα να σπάσω το λαιμό της. Φώναζε όμως πολύ δυνατά και τότε πήρα μια πέτρα και άρχισα να τη χτυπάω. Το χειρότερο ήταν που είδα και ένιωσα το κρανίο της να ανοίγει».

Στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης η οικογένεια της Rebecca ξέσπασε σε χειροκροτήματα και κλάματα, καθώς οι ένορκοι τον καταδίκασαν σε ισόβια, ύστερα από 20 ώρες αναμονής για την έκδοση απόφασης.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης