Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Οff» ο Λέτο, «in» ο Κουίνσι

«Οff» ο Λέτο, «in» ο Κουίνσι
Χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο θα είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Αργεντινός άσσος των «πρασίνων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής. Εν αντιθέσει με τον πρώτο σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Κουινσί προπονήθηκε κανονικά θα θα παίξει κανονικά στην ομάδα την Βοιωτίας.

Μπορεί η κατάσταση του 25χρονου Αργεντινού επιθετικού του «τριφυλλιού» να παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο σε συνεννόηση με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, τον «κόβουν» από το παιχνίδι της Λειβαδιάς εν όψει της κρίσιμης συνέχειας.
Από την άλλη ο Κουίνσι όπως όλα δείχνουν πλέον θα είναι στην αποστολή που θ’ ανακοινώσει ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού και αναλόγως την εξέλιξη του ματς ίσως και να χρησιμοποιηθεί.
Ο διεθνής Γκανέζος εξτρέμ ακολούθησε και εκείνος ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τεστ ταχύτητας, ώστε να εξακριβώσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον βαθμό ετοιμότητας του. Αν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή τότε θα είναι 100% στην Λιβαδειά.
Από εκεί και πέρα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται σε 3-4 εβδομάδες, όπως τόνισε και ο ίδιος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ ο Γκέργκελι Ρούντολφ έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Τέλος οι υπόλοιποι «πράσινοι» ακολούθησαν το εξής πρόγραμμα: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.
«Κατσούρ» στην άμυνα, Μαυρίας ο αντί – Κουίνσι
Τώρα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές και οι όποιες γίνουν θα είναι αναγκαστικές λόγω των καταστάσεων.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ορέστης Καρνέζης. Στα δεξιά της άμυνας ο Λουκάς Βύντρα, ενώ την άλλη πλευρά θα καλύψει ο Νίκος Σπυρόπουλος που επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ματς με την Δόξα Δράμας. Το κεντρικό δίδυμο θ’ αποτελέσουν οι Γιόσου Σαριέγκι με τον Κώστα Καστουράνη που επιστρέφει στα μετόπισθεν.
Σιμάο και Βιτόλο θα είναι οι δύο «κόφτες» του Παναθηναϊκού, μπροστά τους θα σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Κλέιτον, με τους Ζέκα (δεξιά) και Μαυρία (αριστερά) στα «πλευρά» του. Μοναδικός καθαρός επιθετικός θα είναι ο Χοσέ Τοτσέ.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης