Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η Ρεάλ αποκτά το δικό της… νησί!(PICS)

Η Ρεάλ αποκτά το δικό της… νησί!
Ένα εντυπωσιακό σχέδιο κατασκευής τουριστικού θερέτρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα κοστίσει 1 δις ευρώ, εκπονήθηκε και κοινοποιήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο το «άνοιγμα» της «βασίλισσας» στην Μέση Ανατολή.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με βάση τα σχέδια η κατασκευή θα ολοκληρωθεί το 2015.

Πρόκειται για έναν χώρο 43.000 τ.μ στο Εμιράτο, Ρας Αλ Καϊμά που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αθλητικές εγκαταστάσεις, μαρίνα, ξενοδοχεία, βίλες, κέντρο αναψυχής, μουσείο του συλλόγου και φυσικά ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 10.000 θέσεων που από την μία πλευρά θα είναι ανοιχτό προς την θάλασσα. Το όνομά του; «Νησί αναψυχής Ρεάλ Μαδρίτης»…

«Είναι ένα σημαντικό και στρατηγικό βήμα που θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια να… ανοιχτούμε στην Μέση Ανατολή και την Ασία», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πέραν όλων των άλλων κερδών, για την Ρεάλ το οικονομικό όφελος από ένα τέτοιο εγχείρημα θα είναι τεράστιο και πολύ σύντομα υπολογίζεται να γίνει απόσβεση του κόστους κατασκευής, που υπενθυμίζεται, θα φτάσει το 1 δις ευρώ.













Πηγή: sport-fm.gr 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης