Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πληρωμές μέσω... Facebook

Χρήματα σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να αποστείλουν πλέον οι χρήστες του Facebook. 


Η PayPal ξεκίνησε μία νέα εφαρμογή για το Facebook που επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε στη λίστα φίλων σας, με τη συνηθισμένη λίστα όρων και προϋποθέσεων, που απαιτεί η Paypal. 
Μετά την είσοδο στο Facebook και την εξουσιοδότηση της εφαρμογής, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το PayPal και να μεταφέρετε χρηματικά ποσά σε άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι -πρέπει να έχουν και αυτοί λογαριασμό στο Paypal-, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον στρώμα ασφάλειας για την διαβόητη αδιάβλητη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών.

Οι πληρωμές τόσο αποστολής χρημάτων, όσο και λήψης, είναι δωρεάν, αρκεί και οι δύο χρήστες να χρησιμοποιούν τραπεζικούς λογαριασμούς από πιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Σε περίπτωση τώρα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε η PayPal θα συλλέγει το 2,9% (είτε από τον αποστολέα ή τον παραλήπτη), με ένα 30-σεντ τέλος επεξεργασίας εκκίνησης. Τώρα αν επιθυμείτε να αποστείλετε χρήματα στο εξωτερικό, η προμήθεια κυμαίνεται από 0,5-3,9%, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης