Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ένα μανικιούρ διαφορετικό από όλα τ' άλλα

Ένα μανικιούρ διαφορετικό από όλα τ' άλλαΑκολουθήστε το παράδειγμα της Ελευθερίας στα νύχια.Αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη να οργιάσει. Βγάλτε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας και αφήστε τον να εκφραστεί. Ακριβώς όπως έκανε η Ελευθερία!

Την Ελευθερία, τη συνάντησα τυχαία στο μετρό και με τράβηξαν αμέσως τα νύχια της. Κάθε δάχτυλο είχε το δικό του σχέδιο και τα δικά του χρώματα, αλλά το σύνολο ήταν δεμένο και είχε μία συνέχεια και μία συνέπεια ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ θα περίμενε κανείς να είναι «ενοχλητικό» να μπερδεύονται τόσα στοιχεία μαζί σε αυτή την περίπτωση, ίσχυε ακριβώς το αντίθετο. Είχε άποψη.
Της ζήτησα να τα φωτογραφίσω και το έκανα. Όπως είπε η Ελευθερία «Τα έφτιαξα μόνη μου». Για σκεφτείτε το. Μήπως μπορείτε να αξιοποιήσετε κι εσείς τη δική σας δημιουργικότητα για να εκφράσετε όσα σας αρέσουν με τα νύχια σας; Κι αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε το trend που θέλει κάθε δάχτυλο διαφορετικό, μπορείτε να ακολουθήσετε πιο ήσυχα μονοπάτια και να κάνετε τη διαφορά με ένα μόνο νύχι, να χρησιμοποιήσετε μόνο χρώματα και όχι σχέδια, να μπλέξετε αυτοκόλλητα σχέδια με βερνίκια νυχιών και ότι άλλο επιθυμείτε. Όρεξη να υπάρχει!







queen.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης