Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ζωντανός Βάτραχος Μέσα Στο … Σάντουιτς

Ο Ρος Ντανς μπήκε πεινασμένος σε κατάστημα βρετανικής αλυσίδας φαγητού και ζήτησε ένα σάντουιτς με κοτόπουλο. Με την πρώτη μπουκιά όμως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, και κοιτώντας έντρομος… το φαγητό του είδε ότι είχε μέσα ένα ζωντανό βάτραχο.

Όπως είναι φυσικό, ο 32χρονος Ντανς έγινε έξω φρενών και φωτογράφησε το ζωντανό βατράχι, ενώ ζήτησε από τον υπεύθυνο του εστιατορίου Nando’s, όπου συνέβη το περιστατικό, να του δώσουν το βάτραχο σε ένα πλαστικό σακουλάκι, ως απόδειξη του τραγικού σφάλματος του εστιατορίου.
Παρατηρώντας όμως το μικρό αμφίβιο, είδε ότι του έλειπε το ένα πόδι, συνειδητοποιώντας με τρόμο ότι βρίσκεται στο στομάχι του.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο μιλώντας σήμερα στην εφημερίδα Sun, ο άτυχος πελάτης δήλωσε ότι ακόμα βλέπει στον ύπνο του εφιάλτες ότι τρώει ζωντανά βατράχια, ενώ η ιδέα ότι στην πραγματικότητα έφαγε ένα ωμό βατραχοπόδαρο, του φέρνει εμετό.
Για την ταλαιπωρία που πέρασε πήρε αποζημίωση 44 λιρών από το κατάστημα, ωστόσο έχει μείνει με την απορία πως γίνεται κάποιος να φτιάχνει ένα σάντουιτς και να μην παρατηρήσει ότι αντί για κοτόπουλο έχει μέσα ένα βατράχι, και μάλιστα ζωντανό.






Πηγή: iefimerida.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης