Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής


Ατρόμητος και ΑΕΚ υπόσχονται θέαμα

Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής
Περασμένα ναι. Ξεχασμένα; Πάλι ναι! Με αναπόφευκτο φόντο τα «ντράβαλα» του περσινού τελικού -αλλά αναγκαία τη συγκέντρωση στην (ωραία) μπάλα που παίζουν κι οι δυο, Ατρόμητος και ΑΕΚ προσφέρουν το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής.

Αν συνεχιστεί η παράδοση (αήττητη η ΑΕΚ απ’ το ’73) και το ντεμαράζ της ομάδας του Κωστένογλου, το πράγμα… σοβαρεύει για όσους την συγκαταλέγουν για πλάκα στους διεκδικητές του τίτλου.

Ατρόμητος

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά τις τελευταίες αμφισβητήσεις και το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία για αυτούς. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει πάθος από τους ποδοσφαιριστές του αλλά και νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Ιτάνζ. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά. Οι Ζουέλα και Τόμας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Μπάλλας, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα κινούνται οι Τάτος και Μπρίτο.

Δεξιά αναμένεται να επιστρέψει ο Καραγκούνης, ενώ αριστερά ο Επστάιν. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου. Σε περίπτωση που δεν παίξει ο Καραγκούνης από την αρχή, τότε ο Μπρίτο θα πάει δεξιά και στον άξονα θα αγωνιστεί ο Πίτου Γκαρσία.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Τάτος, Γκαρσία, Μπρίτο, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου, Μακρής.

ΑΕΚ

Μόνο για τον Γιάννη Κοντοέ έπιασαν οι… προσευχές στην ΑΕΚ, ώστε να προλάβει το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τόσο ο Λεονάρντο, όσο και ο Καφές κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Περιστέρι. Εκεί όπου θα βρίσκεται κανονικά ωστόσο ο φορμαρισμένος μπακ, παρά τις ενοχλήσεις της Παρασκευής που έθεσαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.

Η μεγάλη προσπάθεια του Λεονάρντο να προλάβει το ματς και η συμμετοχή του σ’ ένα μέρος της προπόνησης της Παρασκευής, δημιούργησε ελπίδες ότι ίσως θα μπορούσε να δώσει το «παρών» (έστω και ως αλλαγή) στο Περιστέρι. Ωστόσο, η μεγάλη αποχή του απ’ τη δράση οδήγησε τελικά τον Κωστένογλου στην απόφαση να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του. Το ίδιο αποφασίστηκε, δε, και για τον Καφέ, ο οποίες είχε επιστρέψει μεν νωρίτερα σε φουλ ρυθμούς, αλλά απείχε ακόμα περισσότερο απ’ τον Βραζιλιάνο από παιχνίδια και προπονήσεις.

Κι αν οι απουσίες των δυο αφαιρούν ακόμα περισσότερες επιλογές απ’ τον τεχνικό της ΑΕΚ (δεν θα έχει επίσης τον Δέλλα, τον Βάργκας που και τους Λαγό, Εγγλέζου), ανάλογο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει τουλάχιστον με τον Κοντοέ. Ο φορμαρισμένος μπακ της «Ένωσης» άγχωσε το τεχνικό επιτελείο, αποχωρώντας με ενοχλήσεις απ’ την προπόνηση της Παρασκευής. Σήμερα, ωστόσο, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά για τη βασική ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής.

Αυτή που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον Αραμπατζή στο τέρμα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Κοντοέ (από αριστεράς προς τα δεξιά) στην άμυνα. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μάκος-Γεωργέας, στην τριάδα μπροστά τους οι Κλωναρίδης (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Μπέλεκ (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

H αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισα)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου




Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης