Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τhe Expendables 2: Έκρηξη τεστοστερόνης στη μεγάλη οθόνη (Vid)

Τhe Expendables 2: Έκρηξη τεστοστερόνης στη μεγάλη οθόνη (Vid)
Έκρηξη τεστοστερόνης περιμένει τους οπαδούς των ταινιών δράσης το καλοκαίρι του 2012. Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ The Expendables 2 που έχει σχεδιαστεί να βρει το δρόμο του στις σκοτεινές αίθουσες στα μέσα Αυγούστου του 2012.

Με Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούγκρεν, Τζετ Λι, Ράντι Κουτούρ, Τζέισον Στέιθαμ και βέβαια τον Τσακ Νόρις να πρωταγωνιστούν, η προϋπολογισμού 76,7 εκατ. ευρώ ταινία συγκεντρώνει την «dream team» των ταινιών δράσης έστω αν και πολλοί εξ αυτών έχουν πια τα... χρονάκια τους.

Η πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον «Σλάι», πήγε πολύ καλά στο box office (πάνω από 230 εκατ. ευρώ παγκοσμίως) και απέκτησε cult διαστάσεις, έτσι ο Σταλόνε (που είχε την αρχική ιδέα, και ήταν σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός του πρώτου φιλμ) πήρε το «πράσινο φως» για το sequel, αυτή τη φορά με σκηνοθέτη τον Σάιμον Γουέστ.

Από την άλλη πλευρά, με τον Τσακ Νόρις να συμμετέχει στην ταινία αυτό το κομμάτι ίσως θα έπρεπε να έχει αναρτηθεί στην ενότητα Παράξενα. Kι αυτό γιατί με πρωταγωνιστή τον Τσακ, κανονικά το φιλμ δεν θα έπρεπε να διαρκεί πάνω από τρία λεπτά της ώρας...








ofono.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης