Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Πως Είναι Ο Γιάννης Φέρτης Σήμερα!


ferths 200x175 ΔΕΙΤΕ: Πως είναι ο Γιάννης Φέρτης σήμερα!Υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους άντρες στο χώρο της υποκριτικής και ομολογουμένως είχε πάντα στο πλευρό του πάρα πολύ ωραίες γυναίκες.
Σήμερα, παραμένει ένας γοητευτικός κύριος ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί το χαμηλό προφίλ με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει.
Ο Γιάννης Φέρτης σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις όμως πριν από λίγες μέρες μας εξέπληξε ευχάριστα κάνοντας νυχτερινή έξοδο σε ένα αγαπημένο σχήμα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου και απόλαυσε το πρόγραμμα δείχνοντας να περνά πολύ καλά.
Έχοντας αφήσει μούσι και μουστάκι αλλά και πιο μακριά μαλλιά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ήταν σχεδόν αγνώριστος ανάμεσα στους θαμώνες, μερικοί από τους οποίους όμως τον αναγνώρισαν, όντας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του.
Εκείνος, με ένα γλυκό χαμόγελο τους χαιρέτησε και τους ευχαρίστησε για τη θέρμη που του έδειξαν.
Αυτόν τον καιρό ο αγαπημένος καλλιτέχνης της τέχνης της υποκριτικής πρωταγωνιστεί σε μία συγκλονιστική –λένε όσοι την έχουν παρακολουθήσει- παράσταση στο Θέατρο Τέχνης, το έργο «Ο δρόμος περνά από μέσα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Διαγόρα Χρονόπουλου και δηλώνει σε φίλους και γνωστούς πολύ ευτυχής για τη συγκεκριμένη δουλειά.
fertis 598927933 ΔΕΙΤΕ: Πως είναι ο Γιάννης Φέρτης σήμερα!





gossip-tv

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης