Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

O «χασάπης» της Ευρώπης οδηγεί την Ελλάδα στην εξαθλίωση!


Η απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου δεν παρατηρείται για πρώτη φορά, καθώς γενικά φαίνεται πως λειτουργεί με έναν τρόπο «αποφασίζουμε και διατάζουμε».
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πόουλ Τόμσεν, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εργασίας, απαίτησε από τον υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, να καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός και να μειωθεί ο κατώτατος μισθός.
Τι και αν γκρεμίζονται έτσι τα εργασιακά δικαιώματα των τελευταίων 50 ετών για τα οποία έγιναν τόσοι αγώνες; Λίγο τον ενδιαφέρει…
«Αν εφαρμόσουμε αυτά που μας προτείνετε για τις μειώσεις μισθών, θα έχουμε μια ακόμη πιο βίαιη βύθιση στην ύφεση. Εξάλλου, τα 3 κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν συμφωνούν με περικοπές μισθών», ήταν η απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Εργασίας.
Θέλετε να μάθετε τι τους απάντησε λιτά και περιεκτικά και με το γνωστό πάντα ειρωνικό υφάκι του; «Αυτό δεν μας ενδιαφέρει»!
Ο κ. Τόμσεν και οι συνταγές του έχουν αποτύχει παταγωδώς όπου κι αν εφαρμόστηκαν (όπως Πορτογαλία, χώρες ανατολικής Ευρώπης), οδηγώντας, με μαθηματική ακρίβεια, στην εξαθλίωση, υπό το πρόσχημα πάντα της «εξυγίανσης της οικονομίας». Και το τωρινό θύμα του είναι, δυστυχώς, η χώρα μας…

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης